Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Γιατί δεν θα υπάρξει σωτηρία....

Γιατί δεν θα υπάρξει σωτηρία.... 31 Ιουλ 2016 15:14 #28

  • gus (gus326)
  • Το Άβαταρ του/της gus (gus326)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 1784
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 695
  • Κάρμα: 36
maria (mb361) έγραψε:
Filoxrimatos έγραψε:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos) έγραψε:
Επιστρέφω στο ξενοδοχ κ κοιτάω στο trip advisor σχόλια κ κριτικές για το συγκεκριμένο μαγαζί.
Όλοι λένε πως είναι θαυμάσιο..

Εσύ Παναγιώτη, αυτά που μας περιέγραψες εδώ τα έγραψες στο tripadvisor ?

Δηλαδη το εχετε δυσκολο να μπουνε 20 ατομα (με το αζημιωτο) και να γραψουν οτι ολα ειναι υπεροχα ?

Θα πρέπει να δεις και το προφίλ των σχολιαστών π.χ. Πόσες κριτικές έχουν. Αν έχουν μεγάλο αριθμό σχολίων πιθανά κάπου θα συμπεσεις για να διερευνήσεις την ποιότητα των σχολίων. Επίσης δε και τις ευχαριστίες και τη βαθμολογία των σχολίων δεν ειναι τόσο απλό τον πάτο να τον βγάλεις αφρό.Εμένα το trip advisor με έχει βοηθήσει πολύ.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": maria (mb361)

Γιατί δεν θα υπάρξει σωτηρία.... 31 Ιουλ 2016 15:27 #29

  • maria (mb361)
  • Το Άβαταρ του/της maria (mb361)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 5234
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1688
  • Κάρμα: 35 (-37)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos) έγραψε:

Δηλ, μας έφερε 6 τεμάχια, 4€ η μερίδα, μείον 1,5 κολοκυθ που φάγαμε, μας αφαίρεσε 2,3€!!!!!

Θα πάρω σαν δείγμα το κυρίως πιάτο επειδή βρίσκεται στο μέσο του κόστους ανάμεσα στο πρώτο πιάτο και το επιδόρπιο, αλλά κι επειδή το 80% του τζίρου προέρχεται απ’ αυτά τα πιάτα! Κοστολογούμε λοιπόν την πρώτη ύλη που περιέχεται στο πιάτο (κυρίως υλικό και γαρνιτούρα). Το πολλαπλασιάζουμε επί τρία και έχουμε την τιμή πώλησης!


Το μονο που δεν λεει και δεν παραδεχεται το αρθρο ειναι οτι εαν τον ''πολλαπλασιστη'' (αντι 3 τον κανει 5) το κερδος του γινεται 30 % !

www.rodiaki.gr/article/341084/gia-na-doy...kai-pagaponths-eimai

=====

Aντιγραφω τμημα ενα απο τα σχολια (ετσι για να ξεστραβωθουμε οικονομικα για το ποσο ειναι πραγματικοι οι ''πολλαπλασιστες '')

Το κόστος μιας μεγάλης μπηρας draft είναι περίπου 40 λεπτά και το πουλάνε 5 ευρο στα μαγαζιά σε καλούς τουριστικούς δρόμους της Ρόδου . είναι: 12.5 φορές πάνω του κόστους . Μια παρέα Άγγλων πίνει τουλάχιστον 3 γύρες στην καθησια τους. Άρα : 45ευρο με κόστος 3.6 ευρω.

Δεν θα πάω και ποιο κάτω για το νερό, σαλάτες και λοιπά.....

Και δεν χρειάζεται να φτάσω για το ποσους ανασφάλιστους σερβιτόρους με μισθό 20 και 30 ευρω την ημέρα υπάρχουν.

====

Και μια ερωτηση κρισεως δικη μου :

Αυτο το 30 % εως 125 % πως ταχα χαρακτηριζεται ?

Προιον ληστειας (κομψοτερα, ''μεταβιβαση'' απο την μια τσεπη σε αλλη) 'η παραγομενο εθνικο προιον ?
...when the going gets tough, the tough gets going !!!

When the situation gets critical, those who aren't weak-willed, work harder and never give up.
Τελευταία διόρθωση: 31 Ιουλ 2016 17:20 από maria (mb361).
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)

Γιατί δεν θα υπάρξει σωτηρία.... 01 Αυγ 2016 02:48 #30

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)
  • Το Άβαταρ του/της ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 2977
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1368
  • Κάρμα: 147
Καλησπέρα παιδιά...
@soto, maria, gus κ Fil..

Δεν έχω λογαριασμό στο trip advisor, μόνο στο ask4food.
Σκέφτομαι όμως να κάνω μόλις επιστρέψω Αθήνα.

Σήμερα το μεσημέρι όμως τα πράγματα άλλαξαν..
Μετά το μπάνιο σε γνωστή κ πολυσύχναστη παραλία, θέλαμε κάπου να τσιμπήσουμε..
Εστιατόρια, κόσμος κ φασαρία παντού.
Λέω, δεν πάμε στο χωριό που φαίνεται στην πλαγιά;
Φτάσαμε κ βλέπουμε ένα εστιατόριο με θέα θάλασσα κ 2 παρέες ντόπιων να τρώνε..
Στην κουζίνα μαγείρευαν ο ιδιοκτήτης, η γυναίκα του, η μάνα του κ ο γιος του σέρβιρε..

Με πήγε στον κήπο του, δίπλα στο μαγαζί, κόψαμε τομάτες, η γυναίκα του ζύμωσε κιμά κ επιτόπου τηγάνησε κεφτέδες με δικές του πατάτες, εκείνη την ώρα έφτιαξε μελιτζάνες με φέτα στο πήλινο κ μας έφερε κ συκωταριά απο δικό κατσίκι..


Αύριο θα ξαναπάω εκεί, γιατί θα του φέρουν φρέσκα θαλασσινά.
Του έδωσα το τηλ μου, σε περίπτωση που δεν περάσει ο ψαράς, να μην έρθω άδικα..

Τι θέλω να πω με αυτά;

Πως πρέπει να αποφεύγουμε τα τουριστικά εστιατόρια κ να την ψάχνουμε λίγο παραπάνω..

ΥΓ..Σώτο, ο τύπος έκοψε απόδειξη με την παραγγελία.
Δεν τον πρόλαβα.. :laugh:
Λεφτά, στην πραγματικότητα, εχει κάποιος όταν τα έχει όλα δίπλα του.Έξω απο τις τράπεζες.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Γιατί δεν θα υπάρξει σωτηρία.... 01 Αυγ 2016 02:57 #31

  • maria (mb361)
  • Το Άβαταρ του/της maria (mb361)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 5234
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1688
  • Κάρμα: 35 (-37)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos) έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά...
@soto, maria, gus κ Fil..

Δεν έχω λογαριασμό στο trip advisor, μόνο στο ask4food.
Σκέφτομαι όμως να κάνω μόλις επιστρέψω Αθήνα.

Σήμερα το μεσημέρι όμως τα πράγματα άλλαξαν..
Μετά το μπάνιο σε γνωστή κ πολυσύχναστη παραλία, θέλαμε κάπου να τσιμπήσουμε..
Εστιατόρια, κόσμος κ φασαρία παντού.
Λέω, δεν πάμε στο χωριό που φαίνεται στην πλαγιά;
Φτάσαμε κ βλέπουμε ένα εστιατόριο με θέα θάλασσα κ 2 παρέες ντόπιων να τρώνε..
Στην κουζίνα μαγείρευαν ο ιδιοκτήτης, η γυναίκα του, η μάνα του κ ο γιος του σέρβιρε..

Με πήγε στον κήπο του, δίπλα στο μαγαζί, κόψαμε τομάτες, η γυναίκα του ζύμωσε κιμά κ επιτόπου τηγάνησε κεφτέδες με δικές του πατάτες, εκείνη την ώρα έφτιαξε μελιτζάνες με φέτα στο πήλινο κ μας έφερε κ συκωταριά απο δικό κατσίκι..


Αύριο θα ξαναπάω εκεί, γιατί θα του φέρουν φρέσκα θαλασσινά.
Του έδωσα το τηλ μου, σε περίπτωση που δεν περάσει ο ψαράς, να μην έρθω άδικα..

Τι θέλω να πω με αυτά;

Πως πρέπει να αποφεύγουμε τα τουριστικά εστιατόρια κ να την ψάχνουμε λίγο παραπάνω..

ΥΓ..Σώτο, ο τύπος έκοψε απόδειξη με την παραγγελία.
Δεν τον πρόλαβα.. :laugh:

Καλησπερα Παναγιωτη !

Φαινεται οτι βρηκες το σωστο μερος για φρεσκα ψαρια και σπιτικο φαγητο. Καλα να περασεις ! :cheer: :cheer: :cheer:
...when the going gets tough, the tough gets going !!!

When the situation gets critical, those who aren't weak-willed, work harder and never give up.
Τελευταία διόρθωση: 01 Αυγ 2016 03:02 από maria (mb361).
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)

Γιατί δεν θα υπάρξει σωτηρία.... 01 Αυγ 2016 03:19 #32

  • soto51
  • Το Άβαταρ του/της soto51
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 7024
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2270
  • Κάρμα: 200 (94)
Παναγιώτη,
Όπως τα περιγράφεις, ακούγονται ειδυλλιακά.
Όσο για την απόδειξη, κακό του κεφαλιού του κάνει.
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)

Γιατί δεν θα υπάρξει σωτηρία.... 01 Αυγ 2016 11:43 #33

  • batista
  • Το Άβαταρ του/της batista
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 7139
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2173
  • Κάρμα: -23 (4)
soto51 έγραψε:
...Όσο για την απόδειξη, κακό του κεφαλιού του κάνει.

Ήρθε, όπως καταλαβαίνεις, η ώρα να σου ανταποδώσω το .... "τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς..."
Μέτρον άριστον
Τελευταία διόρθωση: 01 Αυγ 2016 12:18 από batista.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Γιατί δεν θα υπάρξει σωτηρία.... 01 Αυγ 2016 11:49 #34

  • batista
  • Το Άβαταρ του/της batista
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 7139
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2173
  • Κάρμα: -23 (4)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos) έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά...
@soto, maria, gus κ Fil..

Δεν έχω λογαριασμό στο trip advisor, μόνο στο ask4food.
Σκέφτομαι όμως να κάνω μόλις επιστρέψω Αθήνα.

Σήμερα το μεσημέρι όμως τα πράγματα άλλαξαν..
Μετά το μπάνιο σε γνωστή κ πολυσύχναστη παραλία, θέλαμε κάπου να τσιμπήσουμε..
Εστιατόρια, κόσμος κ φασαρία παντού.
Λέω, δεν πάμε στο χωριό που φαίνεται στην πλαγιά;
Φτάσαμε κ βλέπουμε ένα εστιατόριο με θέα θάλασσα κ 2 παρέες ντόπιων να τρώνε..
Στην κουζίνα μαγείρευαν ο ιδιοκτήτης, η γυναίκα του, η μάνα του κ ο γιος του σέρβιρε..

Με πήγε στον κήπο του, δίπλα στο μαγαζί, κόψαμε τομάτες, η γυναίκα του ζύμωσε κιμά κ επιτόπου τηγάνησε κεφτέδες με δικές του πατάτες, εκείνη την ώρα έφτιαξε μελιτζάνες με φέτα στο πήλινο κ μας έφερε κ συκωταριά απο δικό κατσίκι..


Αύριο θα ξαναπάω εκεί, γιατί θα του φέρουν φρέσκα θαλασσινά.
Του έδωσα το τηλ μου, σε περίπτωση που δεν περάσει ο ψαράς, να μην έρθω άδικα..

Τι θέλω να πω με αυτά;

Πως πρέπει να αποφεύγουμε τα τουριστικά εστιατόρια κ να την ψάχνουμε λίγο παραπάνω..

ΥΓ..Σώτο, ο τύπος έκοψε απόδειξη με την παραγγελία.
Δεν τον πρόλαβα.. :laugh:

Να περνάς καλά και να ψάχνεις όπως λες τα λιγότερο τουριστικά γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι στην πλειοψηφία τους είναι πιο ποιοτικά από τα βιομηχανοποιημένα τουριστικά της ξεπέτας του πελάτη.

Δεν πιστεύω, τέλος, να σε πείραξε το γεγονός ότι εκτός από καλός επαγγελματίας, ο τύπος είναι και τίμιος (κορόιδο για κάποιους άλλους που δεν θέλουν λένε να εκτίθεται το forum με ... παρανομίες :woohoo: );
Μέτρον άριστον
Τελευταία διόρθωση: 01 Αυγ 2016 12:21 από batista.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Γιατί δεν θα υπάρξει σωτηρία.... 01 Αυγ 2016 11:57 #35

  • batista
  • Το Άβαταρ του/της batista
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 7139
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2173
  • Κάρμα: -23 (4)
maria (mb361) έγραψε:
Και δεν χρειάζεται να φτάσω για το ποσους ανασφάλιστους σερβιτόρους με μισθό 20 και 30 ευρω την ημέρα υπάρχουν.

Μαρία άσε κάτω την κατσίκα του ανθρώπου. Να πας να αγοράσεις δική σου να φας.
Ο άνθρωπος το ... βιός του θέλει να προστατέψει....από τις ληστρικές εισφορές. Και όχι μόνο τώρα. Διαχρονικά....
Μέτρον άριστον
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Γιατί δεν θα υπάρξει σωτηρία.... 01 Αυγ 2016 13:32 #36

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)
  • Το Άβαταρ του/της ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 2977
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1368
  • Κάρμα: 147
batista έγραψε:

Να περνάς καλά και να ψάχνεις όπως λες τα λιγότερο τουριστικά γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι στην πλειοψηφία τους είναι πιο ποιοτικά από τα βιομηχανοποιημένα τουριστικά της ξεπέτας του πελάτη.

Δεν πιστεύω, τέλος, να σε πείραξε το γεγονός ότι εκτός από καλός επαγγελματίας, ο τύπος είναι και τίμιος (κορόιδο για κάποιους άλλους που δεν θέλουν λένε να εκτίθεται το forum με ... παρανομίες :woohoo: );

Ευχαριστώ πολύ.
Σχετικά με τις αποδείξεις, όλοι εδώ κόβουν χωρίς να τους ζητήσεις.
Beach bars, περίπτερα, εστατόρια..
Ακόμη κ ο κοσμηματοπώλης..
Μάλλον έχουν φοβηθεί.
Και οι κλήσεις απ'το λιμεναρχείο, για παράνομη στάθμευση πέφτουν βροχή, ακόμη κ για τα μηχανάκια
Αν με ενοχλεί;
Κανονικά δεν θα'πρεπε..
Απο την άλλη, βλέπεις επιχειρήσεις να κλείνουν εξαιτίας της υπερφορολόγησης..
Το θέμα δεν είναι απλό..
Λεφτά, στην πραγματικότητα, εχει κάποιος όταν τα έχει όλα δίπλα του.Έξω απο τις τράπεζες.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Συντονιστές: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.069 δευτερόλεπτα