Εκτύπωση

5% επιτόκιο μισθοδοσίας χωρίς όρια

winbankdirectΜπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον τρεχούμενο λογαριασμό Winbank Direct σαν λογαριασμό μισθοδοσίας με επιτόκιο 5%. Διαφέρει από τους συνηθισμένους λογαριασμούς μισθοδοσίας που έχουν ένα μέγιστο όριο μέχρι το οποίο ισχύει το προνομιακό επιτόκιο, συνήθως τα 5.000 ευρώ. Για να εξασφαλίσουμε επιτόκιο 5% χρειάζεται κάθε μήνα ο λογαριασμός να πιστώνεται με τουλάχιστον 200€ με εισερχόμενο έμβασμα από άλλη τράπεζα ή μισθοδοσία ή σύνταξη μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ. Το προνομιακό επιτόκιο θα ισχύει για τον επόμενο μήνα από την πίστωση.

Σχόλια (4)
4 Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012 12:12
pyelocyst

Δεν είναι ακριβώς έτσι.

Κάθε έμβασμα έχει κόστος αποστολής από την τράπεζα - πηγή. Σε πολλές τράπεζες είναι πάνω από 1 Ε. Αν λοιπόν στέλνεις 200Ε κάθε μήνα, έχεις χάσει τον τόκο ενός μηνός (για τα 200) με το καλημέρα σας. Κατά τη γνώμη μου "παίζει" ανάλογα με το ποσό και την τράπεζα αποστολής.

Τα πράγματα είναι διαφορετικά για κανονική μισθοδοσία, όπου τα έξοδα αποστολής είναι μηδεν και το ποσό αρκετά πάνω από 200Ε.

Ένα άλλο θέμα είναι με το μέρος της προθεσμιακής. Αν δλδ είναι όλο το ποσό διαθέσιμο έχει κανείς 5,5% και αν γυρίσει ένα μέρος σε προθεσμιακή ...παίρνει λιγότερα !!?? Δεν στέκει.

Θέλει ερώτηση στην Π.

3 Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 09:55
anonimos

εαν δεν χρησιμοποιω καθολου την προθεσμιακη,θα μπορω να εχω ολα τα λεφτα χωρις οριο στον τρεχουμενο με 5%?για μιληστε Πειραιωτες

2 Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 15:48
antonis.g

Φαίνεται πολύ καλό πραγματικά, ειδικά ο τρεχούμενος λογαριασμός. Το έχει κάνει κανείς να μας πει αν είναι ικανοποιημένος;

1 Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2012 20:41
aaatoel

Και το γεγονός ότι δεν υπάρχει προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος, το κάνει ακόμη πιο ελκυστικό!