Εκτύπωση

Μείωση επιτοκίου λογαριασμού μισθοδοσίας από την Κύπρου

Την Πέμπτη 7/1/2010 η τράπεζα Κύπρου αποφάσισε να διαχωρίσει τους πελάτες που τηρούν λογαριασμό μισθοδοσίας δημοσίου σε 2 κατηγορίες: τους παλιούς και τους νέους.

Για τους νέους πελάτες συνεχίζει να ισχύει το επιτόκιο 5%.

Για τους παλιούς επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη: όσοι έχουν τον λογαριασμό πάνω από 2 χρόνια από 1/1/2010 το επιτόκιο για τα πρώτα 5.000 ευρώ πέφτει στο 3,5%.

Ποδαρικό με μείωση 30%....

http://gr.bankofcyprus.com

Σχόλια (11)
11 Κυριακή, 28 Φεβρουάριου 2010 14:39
Κώστας1
Εκτός του προνομίου που σωστά αναφέρει ο tsig η Ασπίς Visa έχει και τα παρακάτω προνόμια:

1. Αν εκδοθεί με το άνοιγμα του λογαριασμού Ασπίς Μισθοδοσία και συνδεθεί με αυτόν, χωρίς ταυτόχρονα να εκδοθεί άλλη κάρτα ανάληψης μετρητών, είναι χωρίς συνδρομή για όσο χρονικό διάστημα διατηρούμε το λογαριασμό Μισθοδοσίας στην Ασπίς Bank, (δεν γνωρίζω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα εφόσον έχει ήδη εκδοθεί κάρτα ανάληψης μετρητών).

2. Επίσης μπορεί να συνδεθεί και εκ των υστέρων με άλλο λογαριασμό καταθέσεων, τουλάχιστον τον Ασπίς ΖΕΝΙΘ σίγουρα, παρέχοντας χωρίς προμήθεια: (α) Τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών και ελέγχου του υπολοίπου, από τα ATM της ALPHA BANK και για αυτό το λογαριασμό (δεν γνωρίζω αν αυτή η δυνατότητα ισχύει και σε άλλα ATM τραπεζών μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ), (β) Τη δυνατότητα αλλά μόνο μέσω του δικτύου της Ασπίς της μεταφοράς ποσών από τον ένα λογαριασμό στον άλλο.
10 Κυριακή, 28 Φεβρουάριου 2010 09:05
Ο Τσιγκούνης
Μη ξεχνάμε και τις Ασπίς Visa (που έδινε επιστροφή 5%). Συνδέοντάς την με τον λογαριασμό μισθοδοσίας κάνεις ανάληψη μετρητών από οποιαδήποτε τράπεζα (με το σύστημα ΔΙΑΣ) χωρίς προμήθεια.
9 Κυριακή, 28 Φεβρουάριου 2010 05:25
ΔΗΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΑΣΠΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ.Η ΚΑΡΤΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΤΜ ΤΗΣ ALPHA BANK
8 Πέμπτη, 25 Φεβρουάριου 2010 00:29
ΓΙΩΡΓΟΣ Τ
Τώρα ..το πώς επικοινωνείς με τα ταμεία μας για αλλαγή διεύθυνσης μισθοδοσίας πώς και πότε θα εγκριθεί και πότε θα ενεργοποιηθεί και
πώς δε θα γίνει κάποιο λάθος ... έχει κάτι να σχολιάσει κάποιος;
7 Τετάρτη, 20 Ιανουάριου 2010 10:06
ΜΙΧΑΛΗΣΚΩΝ
ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΔΙΝΟΥΝ 5%,ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ,ΚΑΛΟ INTERNET BANKING, ΚΑΙ ΜΙΑ VISA ΠΟΥ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΧΘΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ,ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ MIG,EΠΕΙΔΗ MOY ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ.
6 Τρίτη, 19 Ιανουάριου 2010 21:52
Ο Τσιγκούνης
Αγαπητέ φίλε Κυρηναίε, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τα λόγια σου. Η αναμενόμενη αλλαγή του βασικού μετόχου της Ασπίς δεν σημαίνει ότι θα καταρρεύσει η τράπεζα. Τα επιτόκια της τράπεζας δεν ανέβηκαν τώρα για να μαζέψει χρήματα. Το επιτόκιο του λογαριασμού μισθοδοσίας είναι 7% εδώ και μερικά χρόνια.
Στην περίπτωση που κλείσει οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα, οι καταθέτες δεν χάνουν τα χρήματά τους, μέχρι 100.000 ανά καταθέτη, καθώς καλύπτονται από το ανεξάρτητο ταμείο εγγύησης καταθέσεων (ΤΕΚΕ).
5 Τρίτη, 19 Ιανουάριου 2010 21:09
Κυρηναίος
Κι εγώ το θέλησα αλλά μου είπαν οτι η ΑΣΠΙΣ είναι υπό κατάρρευση και προσπαθεί να μαζέψει χρήματα όπως-όπως. Για το λόγο αυτό προσφέρει υψηλά επιτόκια σε τραπεζικά προϊοντα.Θυμιζω οτι οι Ασφάλειες ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ κατέρρευσαν ήδη και οι άνθρωποι χάσανε όλα τους τα χρήματα. Ξανασκεφτείτε το πάντως.
4 Δευτέρα, 18 Ιανουάριου 2010 23:36
papad.kos
Θα μεταφέρω και εγώ το λογαριασμό μισθοδοσίας μου στην ΑSPIS BANK , όχι τόσο λόγω της μείωσης του επιτοκίου αλλά επειδή δεν με ενημέρωσαν για αυτή την αλλαγή όπως θα όφειλαν!
3 Δευτέρα, 18 Ιανουάριου 2010 21:27
ΜΑΙΚ
Η Τράπεζα Κύπρου αφού πρώτα μας έκανε τα γλυκά μάτια τώρα μας δουλεύει κανονικά.Αύριο κιόλας πάω ΑSPIS BANK με 7% και κάρτα ανάληψης για όλα τα ΑΤΜ ΔΙΑΣ.
2 Δευτέρα, 18 Ιανουάριου 2010 18:26
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Τον ίδιο δρόμο θ ακολουθήσω κι εγώ. Αν όλοι αντιδρούσαμε σε τέτοιου είδους συμπεριφορές η Ελλάδα θα ήταν πολύ διαφορετική
1 Δευτέρα, 18 Ιανουάριου 2010 08:29
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ, Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ!!ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΥΓΙΕΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ,ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ. Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΠΟ ΜΕΝΑ BUY-BUY....