Εκτύπωση

Καταθέσεις στην Ελβετία...στις μεγάλες τράπεζες

Τηλεφωνικά έμαθα ότι: 1) Για την Credit Suisse το άνοιγμα λογαριασμού προυποθέτει ελάχιστο ποσό 300.000ευρώ και επίσης θέλουν να είσαι αυτοπροσώπος ο ίδιος εκεί. 2) Για την UBS το ελάχιστο ποσό για το άνοιγμα λογαριασμού είναι 100.000ευρώ και επίσης πρέπει να είσαι εκεί. Επίσης μετά το άνοιγμα του λογαριασμού δεν σου επιτρέπουν να κάνεις μεταφορά χρημάτων μέσω internet παρά μόνο εμβάσματα κατάθεσης προς την UBS. Ουσιαστικά δηλαδή μπορείς να βλέπεις μόνο το λογιστικό υπόλοιπο μέσω ιντερνετ... ...Προσωπικά θεωρώ ότι μάλλον "αχρηστεύει" κάποιος τα χρήματά του αν αναλογιστούμε και το ενδεχόμενο να σου συμβεί κάτι και να μην μπορείς να ταξιδέψεις ο ίδιος για να κάνεις ανάληψη...
Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "Καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού"
Σχόλια (3)
3 Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 13:27
Ο Τσιγκούνης
Πριν δημοσιεύσω τα στοιχεία επικοινωνίας, χρειάζεται να πάρω άδεια. Δυστυχώς ο αρμόδιος που μιλάει ελληνικά στην UBS λείπει μέχρι την Τρίτη. Οπότε λίγη υπομονή.
ubs
2 Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 13:08
labeta
πείτε μου κάποιο κατάστημα στη ubs που κάποιος εκεί μιλάει ελληνικά
1 Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 11:20
Ο Τσιγκούνης
Οι καταθέσεις σε Ελβετία έχουν πολύ μικρό επιτόκιο και κυρίως απευθύνονται σε μεγάλα κεφάλαια.
Η UBS έχει ειδικό τμήμα για μεγάλους καταθέτες (πάνω από 250.000 CHF, δηλαδή 175.000 ευρώ) όπου μιλάνε και ελληνικά. Στην περίπτωση αυτή, μου είπαν, ότι δεν είναι απαραίτητο να πάει ο πελάτης στην Ελβετία, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να συναντήσουν τον πελάτη. Αυτή η συνάτηση μπορεί να γίνει και στην Ελλάδα.