Εκτύπωση

an mopreis file mou apantise mou se authn mou thn aporia se euxaristw

φιλε tsig na se rwtisw kati afou uparxei endexomeno oi trapezes na xreokopisoun pws ginete kapoios pou exei danistei na prepei na plirwnei to daneio tou kanonika afou oi trapeza tha exei xreokopeisei ara tha exei kleisei ..?exeis kamia apantish giauto...?
Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "Θα χρεοκοπήσει η χώρας μας;"
Σχόλια (3)
3 Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011 14:50
ZEUSCRETA
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ (ΣΕ ΕΥΡΩ) Ή ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ (ΔΡΑΧΜΗ)!
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΤΙΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ (ΣΙΓΟΥΡΟ) ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!
2 Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010 19:10
KATERINA
Αν πτωχεύσει μία τράπεζα συνέπεια της χρεοκοπίας της χώρας έχουν δικαίωμα οι εκκαθαριστές να απαιτήσουν την αποπληρωμή άμεσα του συνόλου του δανείου από τους δανειολήπτες?Οι συμβάσεις δανείων παύουν να ισχύουν?Διότι κάποιοι οικονομολόγοι λένε στον κόσμο ότι είναι καλύτερα σε περίπτωση πτώχευσης να χρωστάνε στις τράπεζες γιατί θα γίνουν νέες ρυθμίσεις αποπληρωμής των δανείων , θα γλυτώσουν λεφτά και μην αγχώνονται για τα δάνεια τους.
1 Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 23:33
Ο Τσιγκούνης
Στην περίπτωση χρεοκοπίας της χώρας νομίζω ότι είναι καθαρό πως δεν παύουν οι δανειακές υποχρεώσεις μας προς τις τράπεζες.
Αν πτωχεύσει τράπεζα συνήθως γίνεται εξαγορά από άλλη μεγαλύτερη, οπότε οι οφειλές μας πάλι συνεχίζουν.
Αν δεν εξαγοραστεί η τράπεζα, οι απαιτήσεις της παραμένουν και θεωρούνται ενεργητικό προς εκκαθάριση. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν πληρώναμε κανονικά την δόση του στεγαστικού μας δανείου, επειδή το σπίτι είναι υποθηκευμένο στο όνομα της χρεοκοπημένης τράπεζας, μπορεί οι πιστωτές της τράπεζας να κάνουν αναγκαστικό πλειστηριασμό του ακινήτου...