Εκτύπωση

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Έχω ανοίξει λογαριασμό σε υποκατάστημα της τράπεζας κύπρου στην Κύπρο και θα στείλω τις καταθέσεις μου εκεί με έμβασμα μέσω τράπεζας στην Ελλάδα. Θα ήθέλα να μάθω πως μπορώ να διαχειριστώ στην συνέχεια τα χρήματα μου: Πως να τα μετατρέψω σε προθεσμιακή κατάθεση και πως μπορώ να παίρνω χρήματα απο το λογαριασμό μου στην Κύπρο όταν τα χρειάζομαι. Με ποιο τρόπο γίνεται η ανάληψη; Παρακαλώ όποιος γνωρίζει και δεν του είναι κόπος ας μου απαντήσει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "Καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού"
Σχόλια (2)
2 Τρίτη, 08 Ιουνίου 2010 15:25
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙς ΑΘΑΝΑΣΙΕ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ???
ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ???
1 Τρίτη, 08 Ιουνίου 2010 11:05
L_O_U_L_I_S
Αν θες ψάξτο λίγο καλύτερα πριν μεταναστεύσεις τα χρήματά σου. Επίκειται νεώτερη αξιολόγη της πιστοληπτικής ικανόητας των τραπεζικών ιδρυμάτων της μεγαλονήσου (ίσως και εντός του Σ/Κ), με ότι συνέπειες έχει αυτό.

Το πιο εύκολο για διαχείριση και μάλλον το πιο φθηνό είναι να ζητήσεις ebanking στο οποίο να συνδέσεις 2 λογαριασμούς. Έναν στην Κύπρο και έναν στην Ελλάδα και κάθε φορά που χρειάζεσαι χρήματα να κάνεις μεταφορά από τη Κύπρο στην Ελλάδα. Μετά με την καρτούλα σου από το ΑΤΜ.