Εκτύπωση

αποστολη κεφαλαιου στο εξωτερικο

καλησπερα,δικε μου ανθρωπε,παρακαλω πολυ.

πουλησα το σπιτι μου,τα μαζευω και παω ισημερινο απαξ δια παντος.

πως μπορω να μεταφερω ολο το ποσο εκει (με τη μικροτερη προμηθεια)?

εννοω,τα παιρνω μαζι μου φευγοντας κρυφα η φανερα?

η τιποτα απο τα δυο?

ευχαριστω εκ προοιμιου για την απαντηση.λεωνιδας

 

Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "Καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού"
Σχόλια (3)
3 Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011 16:16
ΜαριαΚ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΧΑ SPARKASSE. ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ?
2 Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2010 13:06
AGELOG

θελω να ρωτησω τα εξης:

1)εαν μπορω να ανοιξω σαν ιδιωτης λογ/μο σε τραπεζα στην ελβετια  ,τι χρειαζετε,κοστος,υποχρεωσεις και σε περιπτωση που θελω να τα διατηρησω εκει τι πληρωνω η σε περιπτωση που τα επαναπατρισω τι κοστος εχει?

2)επισης μου προτεινε καποιος φιλος επιχειρηματιας να βγαλει τα χρηματα στην ελβετια μεσω δικου του λογ/μου,με ποιο τροπο μπορω να διασφαλιστω στην περιπτωση αυτη  πχ.εγγυητικη,επιταγη δικητου κλπ

3)υπαρχουν καποιοι τροποι για την διασφαλιση των καταθεσεων που μπορειτε να υποδειξετε ,πχ μετατροπη σε συναλλαγμα πχ ελβετικο φραγκο ,δολλαριο κλπ και αναλυψη αυτων και διαφυλαξη σε ασφαλες μερος,αναλυψη σε ευρω και διαφυλαξη αυτων

*μιλαμε για ποσο 60000€ & κοπους μιαζωης
ευχαριστω εκ των προτερω για τις απαντησεις σας

 

1 Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010 12:23
Ο Τσιγκούνης

Δεν θα αισθανόμουν ασφαλής να κουβαλάω σε μετρητά όλη την περιουσία μου. Νομίζω καλύτερη λύση είναι η μεταφορά μέσω internet και, από όσα λένε, φθηνότερη επιλογή είναι η Alpha Bank. Για ακριβές κόστος θα πρέπει να απευθυνθείς στην τράπεζα.