Εκτύπωση

Επιτόκια προθεσμιακών καταθέσεων της Τράπεζας Κύπρου στην Κύπρο

Για να μάθουμε τα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων της Τράπεζας Κύπρου στην Κύπρο, θα πρέπει να τηλεφωνήσουμε σε υποκατάστημα του νησιού ή γίνεται και με άλλο τρόπο;

Πάντως από υποκατάστημα της τράπεζας στην Αθήνα, που ρώτησα, μου είπανε πως δεν γνωρίζουν για τα επιτόκια της Κύπρου.

Διευκρινιστικά αναφέρω, ότι γνωρίζω για τους παρακάτω συνδέσμους, οι οποίοι όμως αναφέρουν μόνο για τις υπο προειδοποίηση καταθέσεις της Τράπεζας Κύπρου στην Κύπρο.

http://www.tsig.gr/lang-el/foreign-bank-deposits/Cyprus

http://www.bankofcyprus.com/main/files/Deposit%20rates%20for%20Internet%20Greek%2031%2003%2010.pdf

Ευχαριστώ.

 

Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "Καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού"
Σχόλια (3)

Τελικά σε επικοινωνία, τηλεφωνική, που είχα με την Τράπεζα Κύπρου στην Κύπρο, μου είπαν ότι έχει δοθεί εντολή στην Τράπεζα Κύπρου Ελλάδας να παρέχει την απαιτούμενη ενημέρωση στους ενδιαφερομένους (περί του ύψους του επιτοκίου, ανάλογα με την περίπτωση) και να αποστέλει τις σχετικές αιτήσεις στην Κύπρο.

Σκέφτομαι ότι το κάνουν αυτό για να διαπραγματευτούν το επιτόκιο της προθεσμιακής κατάθεσης ανάλογα με το ύψος του χρηματικού ποσού σε συνδυασμό με το χρονικό διάστημα της προθεσμίας, αλλά και πάλι θα μπορούσε να έχει ένα γενικό πλαίσιο των επιτοκίων που προσφέρει η τράπεζα στις προθεσμιακές καταθέσεις πριν φτάσουμε στην επί μέρους διαπραγμάτευση. 

Λέω να στείλω κάνα e-mail για να δω τι θ'απαντήσουν.

1 Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2010 13:26
Ο Τσιγκούνης

Φαίνεται ότι η Τράπεζα Κύπρου στην Κύπρο είναι πολύ μεγάλη για να ασχολείται με λεπτομέρειες όπως την ενημέρωση του κοινού για τα επιτόκια των προθεσμιακών. Ας είμαστε ευχαριστημένοι που έχει μια ενημέρωση για τα υπόλοιπα επιτόκια καταθέσεων. Σύμφωνα με την τράπεζα "Για πληροφορίες σχετικά με τα επιτόκια για εμπρόθεσμες καταθέσεις, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου". Εννοεί φυσικά κατάστημα στην Κύπρο, καθώς τα καταστήματα στην Ελλάδα δεν θέλουν να ξέρουν τίποτα, σχετικά με το τι συμβαίνει στην Κύπρο.

Φυσικά η Τράπεζα Κύπρου δεν ακολουθεί την ίδια πολιτική σε όλες τις χώρες. Π.χ. στην Ρουμανία μπαίνει στον κόπο να ανακοινώσει τα επιτόκια των προθεσμιακών και σε συνάλλαγμα.