Εκτύπωση

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΒΓΑΖΟΥΝ Κ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΣΙΓΚ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΣΥ Κ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "Η πολιτική των τραπεζών"
Σχόλια (1)
1 Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009 21:22
Νικόλας
Αγαπητέ φίλε, οι τράπεζες δεν ειναι κατ ανάγκη απατεώνες! Απλά έχουν αντίθετο συμφέρον από τον πελάτη. Αν το καλοσκεφτούμε έχουμε δυο πλευρές όπου ο ένας θέλει να κερδίσει περισσότερα (τράπεζα0 και ο αλλός να πληρώσει λιγότερα (καταναλωτής και με το δίκιο του) Σε κάθε περίπτωση τα τραπεζικά προιοντα δεν ειναι αυτα που ήταν κάποτε όπου υπήρχε πρακτικά μια τράπεζα και ένα προιόν. Σημερα το περιβάλλον είναι πολύπλοκο και το τραπεζικό προιόν απαιτεί γνώσεις και εξειδικευμένη πληροφόρηση. Για αυτον ακριώς τον λόγο και στην Ελλδα έχει ξεκινήσει να υπάρχει ο θεσμός του mortgage broker. Πρακτικά αυτός είναι ο επαγγελματίας που γνωρίζει πολύ καλά τον τραπεζικό ανταγωνισμό , είναι ενήμερος για τις εξελίξεις και είναι αυτός που θα δώσει την κατάλληλη λύση στον κάθε πελάτη.
Ερώτήματα όπως τα παραπάνω (γιατι πχ δεν πέφτουν τα επιτόκια, σταθερό η κυμαινόμενο, δάνειο σε συνάλαγμα ή σε ευρώ, ποιοί είναι οι λεπτοί όροι σε μια σύμβαση, τι να προσέξω) απαντώνται με απλά λόγια μέσα από τις γνώσεις ενός ειδικού.
Επίσης είναι συμαντικο να γνωρίζετε ότι ο επαγγελματίας αναξάρτητος οικονομικός σύμβουλος ΔΕΝ αμοίβεται για τις υπηρεσίες του από τιον πελάτη, αλλά από τις συμβάσεις που έχει με τις τράπεζες. ΚΑθώς αυτές οι συμβάσεις είναι με το σύνολο των τραπεζών μπορεί να καθοδηγήσει αντικειμενικά τον πελάτη του προς εκείνη την λύση που ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες του