Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
Θέματα οικονομικής επικαιρότητας

ΘΕΜΑ: Αφορολόγητο Οριο Πολιτών Παγκοσμίως και Ανάπτυξη - Φορολογία Kρατών

Αφορολόγητο Οριο Πολιτών Παγκοσμίως και Ανάπτυξη - Φορολογία Kρατών 13 Οκτ 2019 09:44 #451

  • batista
  • Το Άβαταρ του/της batista
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 7139
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2173
  • Κάρμα: -22 (4)
Μπαααααα.... Η διαχείριση δεν ακουμπά το κομμάτι του "άσχετου παραληρήματος" (δεν θα μπορούσε άλλωστε). Αυτό μένει ... αυτούσιο να ... "κοσμεί" το forum.
Μόνο σε κάποιες αισχρές ύβρεις σου επεμβαίνει, άρα μην χαριεντίζεσαι (βλακωδώς)....
Απόδειξη και άλλο ένα άσχετο παραλήρημα επί ... 25 θεμάτων.....

Παρεμπιπτόντως, στο σπίτι του "Fueher" (ότι κι αν σημαίνει αυτό σε κάποιο θολωμένο ... μ(ν)ιαλό :blink:) δεν μιλάνε για φασισμό κ.λπ., κ.λπ. γιατί γελάνε και τα πληκτρολόγια..... :laugh:
Μέτρον άριστον
Τελευταία διόρθωση: 13 Οκτ 2019 09:45 από batista.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Αφορολόγητο Οριο Πολιτών Παγκοσμίως και Ανάπτυξη - Φορολογία Kρατών 13 Οκτ 2019 21:19 #452

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
Βλακωδως χαριεντισαι εσυ οπως και γελας σαν χαζοχαρουμενος εγω για την "αξια" Υπουργαρα Υγειας Βασιλη Κικιλια εγραψα που απο την Γυμναστικη Ακαδημια "την εκανε" εσωτερικα Ιατρικη Σχολη ορθοπεδικος.
Δεν εδωσε εξετασεις κατακτηριες οπως οι υποψηφιοι της Ιατρικης Σχολης ......! :silly:

Αντε αυριο στον Μητσοτακη να σας διορισουν τους κρεμανταλαδες σας και τις κορουλες σας αυτα να κανετε να δειτε πως θα το φατε το κεφαλι σας σαν τα αλλα το "ζομπι" υποτιθετε ενδιαφερονται για τα παιδια της Κοσιωνης και οχι για τον αντρα της που θα ειναι ο επομενος Πρωθυπουργος........καθειστε να "χαιδευεσται" μεταξυ σας.

(το παρακατω το ειχα ετοιμο απο καιρο γιατι δεν χαλαω τα μπανια μου γεματες ηταν οι παραλιες με τοσο καλο καιρο που εχουμε για να εξηγησω στους "Fuehrer" της "κλιματικης αλλαγης" που ειναι κατα του καπιταλισμου τα αυτονοητα)

Τα “potpourri” χαχανικοι “απόστολοι της (εγ)-κλιματικης (απ)-αλλαγης” της πρασινης υπ-αναπτυξης απειλουν το δημοκρατικο καπιταλιστικο μας συστημα.
Οι "Fuehrer" neonazi του Papa ecomodernics της πρασινης υπ-αναπτυξης εχουν αρχισει το “κηρυγμα” οπως “παλια”.
Ο Hitler παρεσυρε στην σφαγη του πολεμου της εποχης τοτε τους εξυπνους και κουλτουριαρηδες πολιτες που ασφαλως δεν θα ηταν “χαζοι” να εμπλακούν σε εναν πολεμο και χωρις αιτια και να οδηγηθουν στη σφαγη με καταστροφικες συνεπειες για την Γερμανια και την ανθρωποτητα για να ικανοποιήσουν τον "Fuehrer".
Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με την απάντηση ότι ο Hitler είναι ενας τρελός και ότι ο γερμανικός λαός ηταν ανόητοι σκλάβοι πρόθυμοι να πάνε στον πόλεμο για να ικανοποιήσουν τα όνειρα ενός τρελού.
“Τοτε” οι Γερμανοι businessmen πιστευαν οτι “εκεινα” τα “τερτιπια” οπως οι σαδιστικες δολοφονιες κατα των Ιουδαιων ηταν “προσωρινα” αλλα “αναγκαια” μετρα απο τον "Fuehrer" για την διασωσης τους.
Μισουσαν την γραφειοκρατία και τον αυταρχισμο οι τοτε Γερμανοι businessmen αλλα ηταν υποχρεωμενοι να συμμετάσχουν στην ανέγερση ενός συστήματος το οποίο θα μπορούσε να τελειώσει μόνο σε πόλεμο και καταστροφή.
Είχαν γινει μέρος ενός μηχανήματος τέρας που κατευθυνοταν από ένα Fuehrer ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τιποτα και για κανεναν.

Τα “σημερινα” potpourri χαχανικοι ecomodernics "Fuehrer" οι “απόστολοι της (εγ)-κλιματικης (απ)-αλλαγης” πανε να εκτροχιάσουν και να ριμαξουν τα οφελη του καπιταλιστικου μας συστηματος που απο την οποια κοινωνικη του θεση εκαστος ολοι μας λιγο πολυ απολαμβάνουμε.

Μεχρι και Πρωθυπουργαρα ο Koulis Grabowski Mizotakis πηγε στον Ο.Η.Ε και αντι να μιλησει για την ανεξελεγκτη λαθρομεταναστευση μιλησε για τους “αποστόλους της κλιματικης αλλαγης”.

Οταν στην χώρα δεν φτειάχνεται ούτε μπετούγια! Δεν χρειάζεται να δούμε τίποτα άλλο για να καταλάβουμε το επίπεδο των Ελλήνων Κυβερνώντων.
Στην Ελλάδα ασχολούμαστε με τα ΕΞΑΡΧΙΑ, πως θα πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ και πως να μην πάρει κανένα τάληρο αυξηση η σύνταξη του παππού και της γιαγιας που τους έχουν ξεφτυλίσει.


Η Αμερικη “οπως παλια” επι Richard Nixon ((1971) εκανε την Plaza Accord ουσιαστικα την απορριψη διαπραγματευσης του δολαριου ($) και την αποσυνδεση με τον χρυσο ωστε να μειωθει η συναλλαγματικη αξια του dollar ($) για να “εξαφανίσουν” τα τοτε “εμπορικα της ελλειματα” ετσι και “τωρα” την νεοτερη περιοδο “θα βρει τον δρομο της”
Κατι αναλογο αναμενεται να κανει και την τωρινη περιοδο που ειναι στην φαση αποδυναμωσης του dollar ($) αναφορικα με το καλαθι των νομισματων του I.M.F (Special Drawing Rights S.D.R) που διαπραγματεύεται προκειμενου ομως να εξαφανισει “οπως παλια” ετσι και τωρα το “διδυμο” εμπορικο της ελλειμα.

Με τους σημερινους "Fuehrer" τα potpourri “αποστολους της κλιματικης αλλαγης” η θεση της κοινωνιας δεν ειναι ευτυχως για ολους μας με τους "Fuehrer" ecomodernics.
Οι Fuehrer “αποστολοι της κλιματικης” αλλαγης θελουν βιαιως να επιβαλλουν ενα Marshall plan (Β) τρομοκρατώντας τους πολιτες”.

Απο την μια θα “επιδοτουν” την υποτιθεμενη των ecomodernics “κλιματικη αλλαγη” στα χρεοκοπημενα Κρατιδια ελεγχομενους “γεωγραφικους προσδιορισμους” και απο την αλλη να εισπράττουν τα χρηματα της “πρασινης αναβαθμισης” της χρεοκοπημένης βιομηχανιας που “εξαγορασαν” με την “τοπικη fascist” Κυβερνηση των “φιλελε” ωστε να εχουν “επιστροφες” τα χρεη που τους οφειλονται.

Δεν ειναι λιγος καιρος που σας ειχα οτι οι "Fuehrer" ecomodernics της καθολικουρας του Papa οι “αποστολοι της κλιματικης αλλαγης” θα επιβαλλουν οπως ο "Fuehrer" δισβασταχτη υπερφορολόγηση στους ηδη υπερφορολογημενους Ελληνες πολιτες των οποιων ομως ειτε οι “βασικοι μισθοι” ειτε οι “εθνικες συνταξεις” εξομοιουνται στα ίδια επίπεδα με τα επιδοματα των λαθρομεταναστων……….…

Το σχετικο post μου μπορειτε να το δειτε στο ιδιο θεματολογιο.
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler! [Πατήστε για επέκταση]


Αποδειξη των οσων γραφω ειναι το παρακατω δημοσιευμα :silly: :P

Η Γερμανία, ο μεγαλυτερος δανειστης της Ελλαδος και ο έκτος μεγαλύτερος παραγωγός διοξειδίου του άνθρακα στον κόσμο, θα χάσει το στόχο εκπομπών CO2 το επόμενο έτος.

Στο επίκεντρό της διαμαχης που εχει ξεσπασει είναι η τιμή του άνθρακα για τους τομείς που δεν περιλαμβάνονται στο υφιστάμενο σύστημα εμπορίας εκπομπών CO2 της Europa, ιδίως όσον αφορά τις μεταφορές και στα κτίρια με απώτερο στόχο την ουδετερότητα του άνθρακα έως το 2050.
Το ολο πακετο αφορα ενα αχταρμα προσθετου Φορολογιας των Γερμανων πολιτων προκειμενου να δοθούν οι “επιδοτήσεις” οπως και των Κανονισμών, συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων στην υποδομή ηλεκτρικών αυτοκινήτων και των σιδηροδρόμων, τα κίνητρα για καθαρότερα συστήματα θέρμανσης και την επέκταση της αιολικής ενέργειας τα οποια θα αυξήσουν ιλιγγιωδως την τωρινη τιμη του ηλεκτρικου ρευματος.
Η οποια κριτικη “αυτοπροσδιοριζεται” απο τους “αποστολους της κλιματικης αλλαγης” ecomodernics σαν “φασιστικη”.
Στην Γερμανια εχει αρχισει η μαχη των ecomodernics "Fuehrer" αποστολων της κλιματικης αλλαγης.

Ορισμένοι εμπειρογνώμονες ήλπιζαν μια αρχική τιμή εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα τουλάχιστον 50 ευρώ (55 δολ.) ανά τόνο, αυξανομενη τελικά σε πάνω από 100 ευρώ, προκειμένου να ωθήσουν τις επενδύσεις σε καθαρά καύσιμα και την ανακαίνιση κτιρίων και ετσι να ενθαρρύνουν την ταχύτερη μεταστροφή από τα εργοστάσια άνθρακα που παρέχουν 29 % της ηλεκτρικής ενέργειας της Γερμανίας.
Αντ 'αυτού, η τιμή ανοίγματος θα είναι μόλις 10 ευρώ ανά τόνο το 2021, ανερχόμενη σε 35 ευρώ το 2025, και στη συνέχεια θα διαπραγματεύεται εντός ενός καθορισμένου "διαδρόμου" τιμής.
Οι επικριτές διαμαρτύρονται επίσης για την απροθυμία της κυβέρνησης να αγγίξει επιζήμιες για το περιβάλλον επιδοτήσεις, όπως η φορολογική ελάφρυνση για το ντίζελ ενω "το σύνολο του πακέτου είναι απλώς μια μεγάλη αποτυχία", λέει η Lisa Badum, εκπρόσωπος του Κόμματος του Κόμματος των Πρασίνων στην Γερμανια.

Οι διαφορες φιλοδοξίες περι επιτευξης των “στοχων” είναι περιορισμένες στις επενδύσεις με τον Olaf Scholz, Υπουργό Οικονομικών να δηλωνει οτι :
Οι δαπάνες θα ανέλθουν σε € 54 δις τα επόμενα τέσσερα χρόνια, οι οποιες θα χρηματοδοτούνται από νέα Εσοδα………...
:silly:
Ωστόσο, παρόλο που μπορεί η Γερμανια επί του παρόντος να δανειζεται με αρνητικα επιτοκια, η Κυβέρνηση διατηρεί τη δέσμευσή της για τον κανόνα οπως αποκαλειται "μαύρο μηδέν" (black zero) και απαιτεί την εξισορρόπηση του Προϋπολογισμού.
Η Claudia Kemfert στο diw, υποστηρίζει ότι πρέπει να δαπανηθουν πολύ περισσότερα σε υποδομες τρένων και μονωτικων κτιριων οπως και στην έρευνα για καθαρότερα καύσιμα.

Οι υπερασπιστές του ολου πακέτου επισημαίνουν την δημιουργια ενος μηχανισμου Ετήσιας Αναθεώρησης,ο οποιος θα παρακολουθεί με τους εμπειρογνώμονες, ωστε αμφοτεροι θα μπορούν να υποχρεώσουν την Κυβέρνηση να προσαρμόσει την πολιτική, εάν οι τομείς περάσουν το οριο των στοχων των εκπομπών.
Η πίεση από τους Πράσινους κατά τη διάρκεια της μετάβασης του πακέτου μέσω Κοινοβουλίου μπορεί να εξασφαλίσει υψηλότερη αρχική τιμή άνθρακα.

Αναγνωρίζοντας την κριτική που δέχεται η κ. Merkel δηλωσε ότι οι πολιτικοί πρέπει να διασφαλίσουν την υποστηριξη των πολιτων.
Η Chancellor Merkel γνωρίζει ότι η δέσμευση των ψηφοφόρων για την προστασία του κλίματος ειναι αρνητικη όταν ερωτώνται για “συγκεκριμένες θυσίες” που είναι διατεθειμένες να κάνουν με το σκεπτικο οτι θα ηταν καλύτερα να αφήσουν τις “δύσκολες αποφάσεις” για την επόμενη Κυβέρνηση.

Πηγη :
www.economist.com/europe/2019/09/26/germ...age-is-widely-panned

Παρατηρηση δικη μου για τους "Fuehrer" υποτιθεται “ecomodernics” αποστόλους της κλιματικης απ-αλλαγης της πρασινης αναπτυξης χεστηκε η φοραδα στο πρασινο αλωνι.

1.Ολο το εναπομείναν χρημα του ανεπτυγμενου κοσμου στην Δυση θα παει να προστεθει στις αναπτυσσομενες οικονομιες της Ανατολης λογω “πρασινου φορου” στην βιομηχανικη παραγωγη.

2.Ο ορος “συγκεκριμένες θυσίες” για τον κοσμο που αναφερουν οι economists ισοδυναμεί με προσθετη φορολογια των πολιτων στην ηδη επιβαρυμένη οπου οι Γερμανοι πολιτες ειναι αρνητικοι.

3.Η ενεργεια του ηλεκτρικου ρευματος δεν θα φθηνηθνει λογω “πρασινων” επενδυσεων σε “ανεμομυλους” και φωτοβολταικα τα οποια επιδοτουνται με “δανεικα και αγυριστα” απο τις Τραπεζες “φορτωνοντας” τα ηδη “κοκκινα δανεια” τους ενω μελλοντικα θα ξανα-κοκινησουν τα νεα αρχικα “επιδοτουμενα” δανεια για την αγορα πανακριβων ηλεκτρικων αυτοκινητων τα οποια θα πληρωσουμε ολοι μας με “νεα” Ανακεφαλαιοποιηση ισως και κουρεμα καταθεσεων η προσθετικα στο…...Χρεος.

4.Στην Αμερικη ηδη εχουν αρχισει να εμφανιζεται παλι το “διδυμο ελλειμμα” το οποιο σημαινει οτι ειτε θα εχουμε επεισοδια τρομοκρατιας “διδυμων πυργων” ειτε που προσωπικα εκτιμω μια διεθνη Συμφωνια του style Plazza Accord (B) για την αποσυνδεση του δολαριου ($) με το καλαθι νομισματων τα Special Drawing Rights (S.D.R) που διαπραγματεύεται στο “καλαθι” του I.M.F με απώτερο στόχο να μειωθει η συναλλαγματικη ισοτιμια του ($) ετσι ωστε “τεχνικα” να “εξαφανιστει” το “διδυμο Ελλειμμα” των U.S.A.
Το εχει ηδη κανει η Αμερικη “οπως παλια” επι Richard Nixon (1971) στην Plaza Accord ουσιαστικα την απορριψη διαπραγματευσης του δολλαριου ($) αποσυνδεσης με τον χρυσο προκειμενου να μειωθει η συναλλαγματικη αξια του dollar ($) για να “εξαφανίσουν” τα τοτε “εμπορικα της ελλείμματα”.

Ξεφυγε το Χρεος των Κρατων οπως ξανα την περιοδο 1990 -1995 που ανατιμηθηκε παρα πολυ το USA ($) με τα βασικα νομισματα του I.M.F και θα τιναζονταν στον αερα τα παντα και παλι “οπως παλια” ειχαμε τοτε παλι αλλο meeting Plaza Hotel στην Γαλλια του σημερινου Πουστρον για να “ρυθμιστουν” οι συναλλαγματικες ισοτιμιες.

Εδω ο Papas εκει ο Papas που ειναι ο Papas?

Οι καθολικουρες "Fuehrer" της εγ-κλιματικης απ-αλλαγης βαλουν κατα του Καπιταλιστικου μας συστηματος που απολαμβάνουμε.
Αποψη μου ειναι οτι ολα αυτα μπορουν να αποφευχθούν (υποτιμηση βαση συμφωνιας USA($)) αν οι Chineses ανατιμησουν το Yuan που στην παρουσα περιοδο ανατιμουν τα περιφερειακα νομισματα της Asia.
Η ιστορια δυστυχως η ευτυχως στην Asia δεν “επαναλαμβανεται” γιατι οι Chineses παιζουν με γεωμετρικα θρησκειολογικα σχηματα τα Χρηματιστηρια - νομισματα της Asia.(λιγα που εχω διαβασει στην θρησκεια τους ξερω που θα κινηθούν).
Δεν μπορει ειναι ασεβεια των οικονομολογων "Fuehrer" να πας να εξηγησεις με δυτικη σκεψη και κουλτουρα τους Asians.
EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Τελευταία διόρθωση: 13 Οκτ 2019 22:06 από PRS33 (PARIS33).
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Αφορολόγητο Οριο Πολιτών Παγκοσμίως και Ανάπτυξη - Φορολογία Kρατών 13 Οκτ 2019 23:40 #453

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
Μια ερωτηση της εβδομαδος για την Πρωθυπουργαρα μας τον Kouli Grabowski Mizotaki !!!!!!!

Δεν σας ενδιαφερει που έκαναν νέο Hong Kong τον Πειραιά για να μπαίνουν χωρίς ΦΠΑ στην Ελλάδα, τα μεταποιητικά προϊόντα της Ε.Ε που φτιάχνονται στην Κίνα?
Αλλα εχουμε.......μεγάλες επενδύσεις που γίνονται με δανεισμό των “επενδυτών” απο της Ελληνικές τράπεζες :silly:

Δεν βλέπουμε τίποτα καλό για τη χώρα και δεν φταίει ο Αλέξης.
Οταν στην χώρα δεν φτειάχνεται ούτε μπετούγια! Δεν χρειάζεται να δούμε τίποτα άλλο για να καταλάβουμε το επίπεδο των Ελλήνων Κυβερνώντων.
Στην Ελλάδα ασχολούμαστε με τα ΕΞΑΡΧΙΑ, πως θα πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ και πως να μην πάρει κανένα τάληρο αυξηση η σύνταξη του παππού και της γιαγιας που τους έχουν ξεφτυλίσει.
EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Αφορολόγητο Οριο Πολιτών Παγκοσμίως και Ανάπτυξη - Φορολογία Kρατών 14 Οκτ 2019 08:58 #454

  • batista
  • Το Άβαταρ του/της batista
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 7139
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2173
  • Κάρμα: -22 (4)
Ρε ουστ τουρκο-φασισταριά που θα μας κάνετε και υποδείξεις....
Ούστ....
Μέτρον άριστον
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Συντονιστές: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα