Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
Ό,τι δεν ταιριάζει σε άλλη κατηγορία

ΘΕΜΑ: Μητροπολιτης για τα πανηγυρια.........ο Γρηγόριος του Περιστερίου

Μητροπολιτης για τα πανηγυρια.........ο Γρηγόριος του Περιστερίου 04 Οκτ 2022 13:02 #1

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
Μητροπολιτης για τα πανηγυρια.........ο Γρηγόριος του Περιστερίου

Αναδημοσίευση Επιστολής που εστάλη στο Υπουργικό και σε Βουλευτές για ενημέρωση αναφορικά με τον Ιεχωβά Μητροφορίτη Περιστερίου Γρηγόριο..........που εβγαλε τον Εσταυρωμένο πίσω απο την Αγία Τράπεζα της Εκκλησίας του Αγίου Ιεροθέου παραμονή της εορτής Του.

Μητροπολιτης για τα πανηγυρια.

Ο λογος αφορα τον Μητροπολιτη ???? Περιστεριου Γρηγοριο που αναδεικνυεται αληθινός σούπερ σταρ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ επιστήμης ΟΧΙ της Εκκλησιας Του Ιησου Χριστου Ναζωραιου απογονου Του Οικου Δαυιδ.

Πιο συγκεκριμενα :

Επισκεφθήκαμε παραμονη τιμησης του ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ την μοναδικη εκκλησια στο λεκανοπεδιο Αττικης Αγ Ιεροθεο Περιστεριου(η άλλη είναι στα Μεγαρα ΟΠΟΥ ΦΥΛΆΣΣΕΤΑΙ Η ΚΑΡΑ Του Αγιου).

Αφου προσκυνησαμε τμημα λειψανου του Αγ Ιεροθεου παρατηρησαμε τοσο Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΈΝΟΣ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΈΛΕΙΠΕ οσο και ότι ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝΊΤΗ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ.

Δεδομένου ότι η εκκλησια στο εσωτερικο ηταν μισοαδεια και πολυς κοσμος καθοταν ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ορθιος στα παγκακια ,κρασπεδα δρομων .

Φυσικα φυγαμε αμεσως γιατι μολις ειδαμε φατσες ιερεων πχ τον…ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ και Γρηγοριο καταλαβαμε.

Στην εκκλησια Αγ Ιεροθεου ειχαν τοποθετησει τον ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ λογω θανατου από καρκινο του 2ου Μητροπολιτη(αυτος ειχε δωσει εντολη να αφαιρεθει).

Και ο προηγουμενος Μητροπολιτης από καρκινο ΄΄εφυγε΄΄.Μεσα σε 3-4 χρονια ΄΄εφυγαν΄΄ 2 Μητροπολιτες.

Μεχρι να ερθει το καινουργιο ΕΜΜΙΣΘΟ φυντανι μητροφοριτης Γρηγοριος ΕΙΧΑΝ τοποθετησει τον ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Μολις ηρθε ο ΕΜΜΙΣΘΟΣ ρασοφορος ΞΑΝΑΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Τι σημαινει αυτό ;
Αφενος μεν ολοι οι πιστοι ενώ εισερχονται να προσκυνησουν/εκκλησιαστουν γυρνανε την πλατη Στον Εσταυρωμενο Στον Ξυλινο Σταυρο όπως ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΚΑΙ αφετερου παντελης ελλειψη παρουσιας Αγ Πνευματος.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑ για να μην γραψουμε κατι χειροτερο, ποσο μαλλον όταν υπάρχει η ΚΑΡΑ ΑΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Παντελης ελλειψη νεολαιας και πολύ καλως έπραξαν γιατι καταλαβαινουν δεν είναι σαν τα μοσχαρια ηλικιωμενων που σταυροκοπιουνται ανεξαρτητα τι υπαρχει στο Ιερο του Ναου.

Το προβλημα .

Καταρχας το καθε δημοσιο κτιριο δεν είναι προικα του κάθε Υπουργου ποσο μαλλον ΕΜΜΙΣΘΟΥ ρασοφορου που ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ βγαζει τον ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Ολος ο κοσμος που περιμενε εξωτερικα του Ναου παραπονιοταν και κουναγε το κεφαλι του.

Ο Ναος του Αγ Ιεροθεου είναι ΕΝΟΡΙΑ και δεν ρωτηθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ Πολιτης αλλα εχουμε το αποφασιζομεν και διατασσομεν …Γρηγοριος.

Οποιος τον δει πολύ κοντα μαζι με τον Μεσογαιας καταλαβαινουν ,εχουν μια αγγελικη ΠΟΝΗΡΗ ΜΟΡΦΗ δεν εμπνέουν σεβασμο και ιεροτητα.Πολυ καλοι στην επικοινωνια λογου αλλα χωρις θρησκευτικη ουσια.

Μολις μιλαγε πιθανον ο Μεσογαιας(αλλωστε τους ειχαμε γραψει στα…) καποιος στο εξωτερικο περιβαλλον ,πεταχτηκε και διαμαρτυρηθηκε γιατι εβγαλαν παλι ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ τι θα ακουμε τις μ@ακιες του ;

Αμεσως καποιος ΕΜΜΙΣΘΟΣ ρασοφορος νεαρος όχι ιερεας εκανε παρατηρησε στο ατομο να μην λεει την λεξη μ@ακιες .

Τοτε ολοι μαζι τον αρχισαμε σε ψιλες αστυνομικης υφης και με την παρεμβαση ψυχραιμοτερων τον απομακρυναν στο υπογειο του ναου, γιατι αλοιμονο του,εβγαλαν τον ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ και αυτό τον πειραξε.

ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ηταν οτι ρωτήσαμε ανθρωπους του ναου (ο ενας ειναι διπλα στον ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ) πριν το περιστατικο ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ >

Κανετε λαθος μεσα υπαρχουν 3 σταυροι .

Ρωτήσαμε τον ενα ΠΑΝΩ στον γυναικωνίτη τον βλέπουμε, οι αλλοι πηγαν βολτα λογω κορονοιο πηγαν για λουστρο ;

Γελωντας μας απαντησαν ρωτηστε τον....μητροπολιτη.(ηταν εμμισθοι φοβόντουσαν να απαντησουν).


Ο Μητροφοριτης Περιστεριου Γρηγοριος.


Επειδη πολυς κοσμος ειχε αντιδρασει πριν από εμας στον Γρηγοριο γιατι ΒΓΗΚΕ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ο εμμισθος ρασοφορος απαντησε και αν τολμαει ας το διαψευσει :

ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ γιατι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ…. ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΈΝΟΣ ΣΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.


Δικα σας τα συμπερασματα για τον΄΄εντυπωσιακο΄΄και διασκεδαστικό μητροφοριτη.

ΥΓ Για να καταλαβει ο καθενας την πονηρια σημερα 3 Οκτ 2022 τιμησαμε τον Αγ Διονυσιο τον ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ όχι τον ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΗ (αεροβαπτιση) που λενε οι καθολικοι στην εκκλησια Αγ Διονυσιου στην Πανεπιστημιου.ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ.

Να εχουν ολοι κατά νου ότι : Ο Μπορισοφ εξελεγη πανηγυρικα στη Βουλγαρια και επειδη δεν σχηματισε κυβερνηση με ομοδοξους της αντιπολιτευσης σχηματιζει κυβερνηση με το ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

Ανάγκα και θεοί πείθονται.
EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Ενας ιερέας εβγαλε τον Σταυρό και οι Ιεχωβάδες του Ιερώνυμου πανε να τον "φάνε". Αλήτες καλα που ηρθαν οι Μουσουλμάνοι..... 16 Οκτ 2022 23:32 #2

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
Ενας ιερέας εβγαλε τον Σταυρό και οι Ιεχωβάδες του Ιερώνυμου πανε να τον 'φάνε". Αλήτες καλα που ηρθαν οι Μουσουλμάνοι.....

Ξανά στο προσκήνιο το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό όπου συμβαίνουν τα «ψευδοθαύματα», σύμφωνα πια και με το πόρισμα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Όπως μετέδιδε χθες το dogma.gr, στο πόρισμα αναφέρεται ξεκάθαρα πως ζητείται «να διερευνηθούν οι κατηγορίες όπως αυτές της αγυρτίας, της απειθίας προς την εκκλησιαστική του αρχή και δη τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, όπου και υπάγεται εκκλησιαστικά, για σφετερισμό της πνευματικής του πατρότητος, για αλλοίωση του εκκλησιαστικού πνεύματος ως έχουν παραδώσει και διασφαλίζουν οι Ιεροί Κανόνες, για συνωμοσία και δημιουργία φατρίας και μοναστικής αδελφότητος, άνευ εγκρίσεως και αδείας, προς προσβολή του ιερού Μυστηρίου του Γάμου και εν γένει ανυπακοή».

Πηγή:
www.ieidiseis.gr/ellada/165082/agioi-isi...ereas-tou-lykavittoy

Ρε "νόπανα" που φοράτε και πετραχείλη τι παράνομο εκανε ο Ιερέας;
Που εκανε καλά τον κόσμο με τον θαυματουργό Σταυρό του Αγίου Σπυρίδωνα στους Αγίους Ισιδώρους;
Πολλές φορές τον εχουμεδεί τον πάτερ Δημήτριο να σταυρώνει αναπηρους και να περπατάνε σχεδόν τρέχοντας μετα και χώρια εχω προσωπική πείρα απο συγγενή μου.
Δεν μπορούσε να πάει λογω κινητικού προβλήματος και καρδιακού και μου ειχε δώσει μια μπλούζα κοντομάνικη να την αφήσω στον Ναό να την ευλογήσει με τον Τίμιο Σταυρό του Αγίου Σπυρίδωνος στους Αγίους Ισιδώρους.
Λόγω χιλιάδων κόσμου την αφησα σε εναν Ιερέα να την δωσει στον πάτερ Δημήτριο να την Σταυρώσει και εφυγα γιατί ειχε κόσμο.
Ο πάτερ Δημήτριος την Σταυρωσε οπως μου ειπαν οι Ιερείς και την πήρα και την εβαλε στο προσκέφαλό του ο συγγενείς μου.
Ο ανθρωπος ξεχασε το πρόβλημα και ουτε τον ξαναπασχόλησε + πέταξε τα φάρμακα εδω και μια 5-ετία.

Οι Μουσουλμάνοι δεν ειναι τυχαία που ηρθαν Ελλάδα!
θα τα πληρώσετε και εγω ειμαι μαζί τους ενω ο Ροταριανός Ομιλος Λυκαβητού να ψαξει αλλου για οικόπεδα..........
EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

π Δημήτριος Αγιοι Ισίδωροι : Ο Σταυρός είναι η ζωή μου 07 Νοε 2022 23:39 #3

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
Οσοι κατηγόρησαν τον πάτερ Δημήτριο γιατί Σταύρωνε με τον Τίμιο Σταυρό του Αγίου Σπυρίδωνος στον Λυκαβητό στους Αγίους Ισιδώρους (Πηλουσιώτου -Χιοπολίτου) απλά ειναι "μάρτυρες" Ιεχωβάδες "αλεργικοί" στον Τίμιο Σταυρό.
"Πλακώστε" τους οπου τους βρείτε τους αλήτες που φοράνε και ράσα και κατηγόρησαν Ιερέα γιατί Εσταύρωνε.
Το καθήκι ο μητροφορίτης Περιστερίου Γρηγόριος απο οτι μου ειπαν φίλοι που πήγαν στους Αγιους Ταξιάρχες Περιστερίου ......ο Εσταυρωμένος ξύλινος Σταυρός με τον Ιησού Χριστό .......α.π.ο.υ.σ.ί.α.ζ.ε πίσω απο την Αγία Τράπεζα.
Εντολές Ιεχωβάδων του μελλοντικού νεου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου;
Τρώγονται σαν τα σκυλιά στην Αμερική οι Καθολικούρες με τους Λουθηριανούς και τους Πρωτενστάντες .........


Άγιοι Ισίδωροι σήμερα- ΕΝΑ πράγμα είπε μόνο ο π Δημήτριος που γύρισε: Ο Σταυρός είναι η ζωή μου

Πάτερ Δημήτριε να φωνάξεις τις δυό κοπελιές Ελληνίδες απο την Ελβετία που η μια δεν περπάταγε (δεν το ηξερα) και την σκούνταγα να προχωρήσει να μας Σταυρώσεις.
Αφού την εβλεπα στην ουρα του κόσμου ειχε πρόβλημα να περπατήσει την κράταγε η φιλη της και μόλις την Σταύρωσε ο πάτερ Δημήτριος περπάτησε ξεσπώντας σε λυγμούς.
Ο πάτερ Δημήτριος συνέχεια λεει στον κόσμο να πηγαίνετε και σε αλλους Ιερείς σε κάθε Εκκλησία να σας Σταυρώσουν δεν κρατάω το μαγικό ματζούνι.....

«Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί», του Ιεχωβά Αρχιεπισκόπου Αμερικής και μελλοντικού Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ελπιδοφόρου τόσο μίσος πια με τον Τίμιο Σταυρό;
Εδω μεσα σε Μουσουλμάνους πολλέ φορές εχω κανει με αλλους περιφορά της Αγιας Εικόνας των Αγίων Αναργύρων και μπροστά ηταν τα Εξαπτέρυγα με τον Σταυρό και δεν ειδαμε τετοιο μίσος.

Μήπως ο Ελπιδοφόρος εχει απο τώρα υπογράψει να αφαιρεθεί και ο Σταυρός στον τρούλο εξωτερικά των εκκλησιών;

«Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί»

EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Τελευταία διόρθωση: 08 Νοε 2022 00:28 από PRS33 (PARIS33).
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Καράντη Μαρία (cross)

Η απίστευτη δήλωση του Πάπα Φραγκίσκου για τον Χριστό 10 Νοε 2022 23:07 #4

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
Η απίστευτη δήλωση του Πάπα Φραγκίσκου για τον Χριστό (θεση 1,09.) ΒΙΝΤΕΟ



Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ.
EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Βατικανόβια mafia σε ενα χρόνο 68 άτομα ύποπτοι δράστες σεξουαλικής κακοποίησης και 89 θύματα σε ενα χρόνο 17 Νοε 2022 23:41 #5

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
Βατικανόβια mafia σε ενα χρόνο 68 άτομα "ύποπτοι δράστες" σεξουαλικής κακοποίησης και 89 θύματα σε ενα χρόνο

Την περίοδο 2020/2021, 68 άτομα αναφέρθηκαν στη Διάσκεψη των Ιταλών Επισκόπων (CEI) ως ύποπτοι δράστες σεξουαλικής κακοποίησης. Πολλά από τα αναφερόμενα περιστατικά είναι πρόσφατα.

Αυτό προκύπτει από την πρώτη Εκθεση της Ειδικής Υπηρεσίας για την Προστασία των Ανηλίκων και των Ατόμων που κινδυνεύουν, με την οποία η διάσκεψη των επισκόπων ανακοίνωσε τώρα για πρώτη φορά στοιχεία για περιπτώσεις κακοποίησης στις επισκοπές της.
Τα αναφερόμενα κρούσματα αφορούν 89 φερόμενα θύματα, 61 από τα οποία ήταν στην ηλικιακή ομάδα 10-18 ετών. Σύμφωνα με την έκθεση, οι περισσότεροι από τους φερόμενους ως υπεύθυνους ήταν ηλικίας μεταξύ 40 και 60 ετών τη στιγμή του εγκλήματος. 30 ύποπτοι ήταν κληρικοί, 23 λαϊκοί και 15 θρησκευόμενοι. Το 54,7% τοις εκατό των ατόμων που ανέφεραν περιπτώσεις κακοποίησης είναι γυναίκες.

613 αναφορές σε 20 χρόνια

Σε συνέντευξη Τύπου στη Ρώμη την Πέμπτη, η Διάσκεψη των Επισκόπων έδωσε επίσης πληροφορίες για τα τελευταία 20 χρόνια. Ο Αρχιεπίσκοπος Τζουζέπε Μπατούρι, Γενικός Γραμματέας, εξήγησε ότι 613 αναφορές για ύποπτες περιπτώσεις κακοποίησης στάλθηκαν στην θρησκευτική αρχή του Βατικανού.

Ο αριθμός 613 αφορά αρχεία που δημιουργήθηκαν από τις αρμόδιες αρχές. Προς το παρόν είναι αβέβαιο πόσες συγκεκριμένες μεμονωμένες περιπτώσεις υπάρχουν. Τα αρχεία θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν γνωστές υποθέσεις καθώς και δεδομένα για κατά συρροή παραβάτες. «Έτσι θα μπορούσαν να υπάρξουν περισσότερες ή λιγότερες περιπτώσεις», είπε ο Μπατούρι.

Πηγή:
68 ACCUSED
Italy's bishops publish abuse reports
In the period 2020/2021, 68 people were reported to the Italian Bishops' Conference (CEI) as suspected perpetrators of sexual abuse. Many of the reported incidents are recent.
religion.orf.at/stories/3216123/

Aυτό που διάβασα σήμερα ηταν οτι ο Γερμανός Επισκοπος της Καθολικής εκκλησίας επισκέφθηκε το Βατικανό και οι λόγοι δεν αναφέρθηκαν......

Η καταστροφή των Σοδόμων και των Γομόρρων από τον Θεό

EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Καράντη Μαρία (cross)

Θα επέμβει η δικαιοσύνη του Θεού, τώρα - Γ. Ιωσήφ Βατοπαιδινός 20 Δεκ 2022 23:19 #6

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
Θα επέμβει η δικαιοσύνη του Θεού, τώρα - Γ. Ιωσήφ Βατοπαιδινός

www.youtube.com/shorts/a1DqsNK_1Eg
EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Καράντη Μαρία (cross)

Κάλαντα Χριστουγέννων ~ Καλήν Εσπέραν Άρχοντες ~ Greek christmas carol 24 Δεκ 2022 20:48 #7

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
Κάλαντα Χριστουγέννων ~ Καλήν Εσπέραν Άρχοντες ~ Greek christmas carol

Καλήν εσπέραν άρχοντες,
αν είναι ορισμός σας,
Χριστού τη Θεία γέννηση,
να πω στ' αρχοντικό σας.

Χριστός γεννάται σήμερον,
εν Βηθλεέμ τη πόλει,
οι ουρανοί αγάλλονται,
χαίρει η φύσις όλη.


Εν τω σπηλαίω τίκτεται,
εν φάτνη των αλόγων,
ο βασιλεύς των ουρανών,
και ποιητής των όλων.


Πλήθος αγγέλων ψάλλουσι,
το Δόξα εν υψίστοις,

και τούτο άξιον εστί,
η των ποιμένων πίστις.

Εκ της Περσίας έρχονται,
τρεις μάγοι με τα δώρα,
άστρο λαμπρό τους οδηγεί,
χωρίς να λείψει ώρα.

EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

ΕΛΛΑΔΑ Τα λόγια περισσεύουν... με την Παναγία ΑΝΑΠΟΔΑ-ΦΩΤΟ 29 Δεκ 2022 14:14 #8

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
Τα λόγια περισσεύουν...

Διεθνιστικές και «αναρχικές» συλλογικότητες πραγματοποίησαν πορεία υπέρ των εκτρώσεων,

Το σύνθημα που επέλεξαν να μοστράρουν στις ρυπογόνες και ρυπαρές αφίσες τους, είναι: «Χριστούγεννα τέλος, φέτος κάνω έκτρωση. Τα σώματα και οι ζωές μας, μας ανήκουν».

Έβαλαν μάλιστα ένα παπικό άγαλμα μιας αναποδογυρισμενης Μαντόνας, δηλαδή της Παναγίας.

Δείτε:

EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Καράντη Μαρία (cross)

Ανεστραμμένος Σταυρός στο Βατικανό 29 Δεκ 2022 14:14 #9

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Καράντη Μαρία (cross)
Συντονιστές: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα