Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
Προσφερόμενα επιτόκια, προτάσεις τραπεζικών προϊόντων και ανάλυση αυτών
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ 3%

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 3% 10 Μαϊ 2018 14:40 #1

  • stathistaxi
  • Το Άβαταρ του/της stathistaxi
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Senior Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 56
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
  • Κάρμα: 3 (2)
Υπάρχει ένα πρόγραμμα στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ για αποστρατους και εν ενεργεία που δίνει 3% μέχρι 5000ε τα υπόλοιπα από κει και πάνω 1,80%.Τοκοι μηνιαίοι!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Καράντη Μαρία (cross)

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 3% 10 Μαϊ 2018 15:29 #2

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)
  • Το Άβαταρ του/της ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 2976
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1366
  • Κάρμα: 146
stathistaxi έγραψε:
Υπάρχει ένα πρόγραμμα στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ για αποστρατους και εν ενεργεία που δίνει 3% μέχρι 5000ε τα υπόλοιπα από κει και πάνω 1,80%.Τοκοι μηνιαίοι!

Πρόσθεσε κ μια πιστωτική από την ίδια τράπεζα που δίνει επιστροφή 3% σε όλες τις αγορές για τους ένστολους.
Το είχα γράψει πολύ καιρό πριν.
Όπως βλέπεις, οι ΔΥ είναι παντού ευνοημένοι.
Λεφτά, στην πραγματικότητα, εχει κάποιος όταν τα έχει όλα δίπλα του.Έξω απο τις τράπεζες.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Καράντη Μαρία (cross), γιώργης (yorgi)

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 3% .....το "μακρυτερο" 10 Μαϊ 2018 20:14 #3

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
Δεν σας συνιστώ να πατε τα χρηματα σας σε “Ε.ι.δ.ι.κ.ο.υ.ς Λογαριασμους” Τραπεζων οσο ψηλο επιτοκιο (του κ@#λου τα εννιαμερα €150 μεχρι ποσον €5.000) μετα…...θα γινω αγενης τι “θα παρετε” για τους κατωθι λογους.

1.Οι Ειδικοι Λογαριασμοι (ανοιξτε τα ματακια σας και δειτε τι υπογράφετε στα “ψιλα γραμματα) διοτι δ.ε.ν καλυπτονται απο το Τ.Ε.Κ.Ε.

Γιατι δεν καλυπτονται …….επειδη το γραφω εγω?
Οχι διοτι οι Τραπεζες βαζοντας τα χρηματα σας σε “υψηλο επιτοκιο” (......τα εννιαμερα) αφου προηγουμενως υ.π.ο.γ.ρ.α.ψ.ε.τ.ε “κατι χαρτακια” που σας δινουν σαν αποδειξη καταθεσης τοτε λοιπον εξουσιοδοτειτε τις Τραπεζες να βαλουν τα χρηματα σας π.ρ.ο.σ.ο.χ.η εδω σε Ο.μ.ο.λ.ο.γ.α Τραπεζων …...προσοχη Τραπεζων Ομολογα (εσωτερικου Χρεους) οχι Κρατικα Ομολογα.
Επομενως…….ο εγγυητης των …….χρηματων σας ειναι ο ε.κ.δ.ο.τ.η.ς που ειναι οποιο Τραπεζικο ιδρυμα καταθεσατε τα χρηματα σας.
You got it?
Δηλαδη εφοσον τα χρηματα σας ειναι σε Ομολογα Τραπεζων (οχι κρατικα) τοτε εγγυητης των χρηματων σας ειναι …..η Τραπεζα και ο.χ.ι το Κρατος.
Ειδικοτερα με την Τραπεζα Πειραιως με τα προσφατα crash tests ελεγχου δηλαδη κεφαλαιακης επαρκειας οι καταθετες στο “τσακ” πηγαν να φανε “κλαρινο” και χαριν στην επεμβαση του μ.ο.ν.α.δ.ι.κ.ο.υ και το ξαναγράφω μοναδικου που κανει Αντιπολιτευση στην Ελλαδα του κ Γιαννη Στουρναρα το “κλαρινο” που θα έτρωγαν τα λεφτα των καταθετων αποφευχθηκε την τελευταια στιγμη.
Αμα ειναι να μου εγγυηθεί τα χρηματα …...τα ρεταλια Τραπεζες ……..πες το μου να το ξερω διοτι εξαρταται ποιος σου τα εγγυαται.

Τωρα ειδικα με τους Ένστολους κυριως αποστρατους που παιρνουν τον Ατομικο Καταθετικο Λογαριασμο γνωστο σαν Εφαπαξ που πλήρωναν σαν εν ενεργεια οι Ειδικοι Λογαριασμοι των Τραπεζων αυτους εχουν στοχοποιησει να τους φανε τα χρηματα “την επομενη φορα”.
Αλλωστε μεχρι ποσου €5.000 Χ 3% = €150 …….παμπλουτοι θα γινετε ……..
Ελευθερα τα χρηματα σας αναγκαστικα σε α.π.λ.ο Λογαριασμο …….λογω του Φασιστικου Μετρου Περιορισμου Αναληψεων Μετρητων γνωστο σαν ….…Capital Controls.

2.Δεν θελω να χαλασω το πενθιμο κλιμα των ημερων του forum λογω αιφνιδιου θανατου του αλησμονητου φιλαρακου ολων μας του Soto51 (δεν εκλεισε ακομα τα 40) αλλα ο πρωτος Παγκοσμιως που εφαρμοσε τα Capital Controls ηταν ο Hitler στην πρωτη Κυβερνηση του το 1933 με Υπουργο Οικονομικων τον Hjalmar Schacht το γνωστο και σαν Mefo bill και σαν New Plan …….Βαρουφακη παπαρα θα “εσφαζες κοσμο” και κοσμακη με το New Deal.

www.quora.com/Why-did-Germanys-economy-i...e-under-Adolf-Hitler

3.Η Αντιπολιτευση του Κουλη της νεα Νεα Δημοκρατια ειναι απουσα…….και ο μονος που κανει μονιμα Αντιπολιτευση κοντραρει τους Κουμουνιστες της New York Τζιπρα και εν μερει λογω της υποπτης “σιωπης” του Κουλη ειναι ο Κεντρικος Τραπεζιτης κ Γιαννης Στουρναρας.
Οι παντες προσοχη στο ασχετο κ#@λοπαιδο που τα εχει κανει “τανα” ολα παρολο που καποιοι σεβαστοι κυριοι του εχουν δωσει πανω απο 35 swap το Χρεος ενω τον Αντωνη Σαμαρα και τον κυριο Γιωργο Παπανδρεου τους εγραφαν……..στις σαγιοναρες τους.

4.Τα “τσαμπουκια” της χρυσης αυγης “τουμπεκα” στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α …...τσιμουδια!
Αν και “μυριζομαι” θα τους απειλουν μην τολμησετε και παρακινειτε τον κοσμο γιατι η Κυβερνηση συριζανελιτες θα βαλουν να σκοτωσουν καποιον δικο τους σαν τον Φυσσα και θα τους “χώσουνε” μια για παντα φυλακη.
Εγινε αυτο που σας εγραψα με……..την Marfin Bank …….λετε να “κολλήσουν”?

Μονο το τριτο (3) που σας εγραψα ηταν προσωπικη αποψη αν και οπου το ειπα σε σοβαρες πηγες συμφωνησαν γιατι ο.λ.α τα υπολοιπα μου τα ειπαν πολυ καλες εγκυροτατες πηγες και λογω της δευτερης δουλειας που εχω πηγα πολλες φορες με Ένστολους και “σπασανε” Ειδικους Λογαριασμους και κατεθεσαν τα χρηματα τους σε απλο Λογαριασμο χαμηλοτερου επιτοκιου.
Το φυλάξαι τα αγαθά χαλεπώτερον του κτήσασθαι……..μαθημα πρωτον σε καθε επενδυση κοιταμε οχι ποσα θα κερδισουμε αλλα να μην χάσουμε και φατε “κλαρινο” απο τους μπακαλογυφτοτραπεζιτες.

Φιλαρακια την….. …...και την υπογραφη βλεπουμε που την…..”χωνουμε” …….με απλα λογια ανοιξτε τα στραβα σας και δειτε τι υπογράφετε “στα χαρτακια” ψιλα γραμματα των Τραπεζων.
Οι υπολοιποι “μαζευτείτε” και κοψτε τις μαλακιες τις σπαταλες στα τσογλανια σας οπως και τα “προσωπικα” εξοδα.
Σημερα διαβασα (θα το κανω post αλλη μερα) οτι στην πανεμορφη Thailand -αρα που παω ο κο σμος που επιασε χοντρα φραγκα λογω εργοστασιων και τουρισμου αλλα τα εκαναν αυτοκινητα,και μαλακιες.
Αποτελεσμα συμφωνα με την Bank of Thailand report το 80% των Thailanders Λογαριασμων
να ειναι κατω απο τα 50.000 baht περιπου στα €1.250 και αμα δειτε τα ακινητα και αυτοκινητα και τα Samsungs.Apples που εχουν θα αισθανθειτε μαλακες.
EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 3% .....το "μακρυτερο" 14 Μαϊ 2018 00:33 #4

  • GSAKKI
  • Το Άβαταρ του/της GSAKKI
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 456
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 162
  • Κάρμα: 32
1.Οι Ειδικοι Λογαριασμοι (ανοιξτε τα ματακια σας και δειτε τι υπογράφετε στα “ψιλα γραμματα) διοτι δ.ε.ν καλυπτονται απο το Τ.Ε.Κ.Ε

νομιζω ολοι οι δυ και συνταξιουχοι ειναι σε τετοιους λογαριασμους! οποτε δεν καλυπτονται απο το τεκε!-αν οντως ειναι ετσι οπως τα γραφεις,,,
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Καράντη Μαρία (cross)

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 3% .....το "μακρυτερο" 14 Μαϊ 2018 23:55 #5

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
Καλυτερα να με βριζετε σημερα παρα να κτυπατε τα κεφαλια σας "αυριο".

1.Πρώτα από όλα ο.λ.ο.ι οι Κρατικοί Υπάλληλοι (Δημόσιου -Ένστολοι) έχουν λογαριασμό Μισθοδοσίας που δεν είναι Ειδικός Λογαριασμός αλλά ένας κοινός Λογαριασμός..απλά με άλλο όνομα γιατί το επιτόκιο είναι χαμηλό.

2.Τα υψηλά επιτόκια που οι Τράπεζες διαθέτουν είναι όντως σε Ειδικό Λογαριασμό …….στα λόγια αν και έχουν λίγο παραπάνω επιτόκιο από τον Κοινό Λογαριασμό.
Ειδικό Λογαριασμό γιατί τα χρήματα σας τα παίρνει η Τράπεζα και με “κάτι χαρτάκια” που σας δίνει και υπογράφετε α.π.ο.δ.ε.χ.ε.σ.τ.ε η Τράπεζα να τα τοποθετήσει σε Ο.μ.ο.λ.ο.γ.α Τραπεζών (δικά της ο.χ.ι Κρατικα) τα οποία όμως σε περίπτωση που “σκάσει το χαρμόσυνο” γεγονός δηλαδή “κλαρίνο” για Κούρεμα …...τότε “την τρώτε” εσείς γιατί αποτελούν λογίζονται Ι.δ.ι.α Κεφάλαια της Τράπεζας και δ.ε.ν καλύπτονται από το Εγγυητικό Τ.Ε.Κ.Ε.
Εγγυητης του Ομολογου …….ειναι ο εκδοτης του που ειναι η Τραπεζα.

3.Όπως σας έγραψα πήγα με φίλους η μια μάλιστα από την Cosmote που έφυγε στα 15 χρόνια “τσίμπησε” τον Ατομικό της Καταθετικο Λογαριασμό Εργαζομένου (εφάπαξ) €60.000 και “σπάσαμε” τον “Ειδικό Λογαριασμό” και τα άφησε ελευθέρα απλό Λογαριασμό.
Σαραντα δυο χρονων ειναι αν και δεν το πολλυκαταλαβα γιατι παραιτηθηκε απο μ.ο.ν.ι.μ.η θεση εργασιας στην Cosmote με μισθο που ειχε στα €800.
Οι άλλοι ήταν Ένστολοι που συνταξιοδοτήθηκαν (εργάζονται τώρα σε καλές θέσεις σε Εταιρείες μαύρα δεν τους πηραν και τα χρονια 53-54 χρονων ειναι και καλά κάνουν το τεμπελικι είναι ντροπή όχι η δουλειά).
Αυτοί ένα χρόνο πριν αποχωρήσουν από ότι μου είπαν οι Τράπεζες τους έπαιρναν τηλέφωνο για τους “Ειδικούς Λογαριασμούς” Ένστολων (καλώς τα παιδιά τα ζουμπουρλουδικα).
Δεν είναι κακό να ενημερώνονται και ο καθένας να αναλάβει και τα ρίσκα του γιατί οι περισσότεροι έχουν οικογένειες.
Άλλοι τα “σπρώχνουν” σε Αμοιβαία για να τα διώξουν εξωτερικό και μόλις γίνει η μεταφορά σε Αμοιβαία Εξωτερικού τα σπάνε και ανοίγουν Λογαριασμό σε ξένη Τράπεζα (τέσσερις περιπτώσεις ξέρω σε N.N nationale nederlande ενω άλλοι με τα ψηφιακά bitcoin ,ripple κλπ.
Εγω “ειμαι εξω” Asia for ever προλαβα αλλα καλυτερο επιτοκιο απο το εργοστασιο ναρκωτικων που το χρηματοδοτουν Τραπεζες στο Kumanovo (Σκοπια) …..μην την ψαχνετε δεν υπαρχει…...και quarantee τα χρηματα μια ζωη “δουλεια” θα εχει “παντος καιρου” και κρισεων και σε οποια Τραπεζα του κοσμου σας καταθετουν τα χρηματα αμα θελετε να ρευστοποιησετε.

4. Καλα κανετε και τα ρωτατε αλλα μην εισαστε και τοσο φιλυποπτοι και αμα εισαστε Συνταξιουχοι π.ρ.ο.σ.ο.χ.η κοψτε τις εξυπνομαλακιες τις οποιες θα αναρτησω στο Αφορολογητο τμημα που εχω ανοιξει.(μεταβιβασεις “εικονικες” ακινητων απο δικηγορους και τα στραβαδια δεν ανοιγουν τα ματια τους να δουν τις υποθηκες που εχουν οι “εικονικες” μεταβιβασεις).
Αλλη μερα…...…γιατι εχω αρκετη δουλεια αυτην την εβδομαδα.
Της “Μπαζιανας και Μαρεβας” το καγκελο γινετε και οι “τραπεζοπληκτοι” κοιτανε τα κοκκινοπρασινα N.P.L …….εγω το αποτιμω σαν δευτερο και μαλιστα τρις-χειροτερο καταστροφη απατη απο το Χρηματιστηριο επι Σημιτη και μακαρι να κανω λαθος (για αυτο ελεγα και λεω “οτι φευγει” forget it οπου ειναι αρκει να μην ειναι Ελλαδα).
Εκτιμω (λογικο ειναι) θα “σκασει” στα “παιδια των λουλουδιων” της “νου -δου” του Κουλη γιατι υγιη Αντιπολιτευση στην Ελλαδα μονο ο Διοικητης Τραπεζας Ελλαδος κ Γιαννης Στουρναρας που μονιμα διαφωνει κακ με την Marie Antoinette…...Τσακαλωτο (οσο του επιτρεπει η θεσμικη του θεση) οι αλλοι του κ#@λου τα εννιαμερα μονο ζητω ο Τζιπρας δεν λενε.
Πεταξες μαλακια Κουλη “το οκταωρο ειναι πεπερασμενο” μονο ψηφοδελτιο ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν μοιρασες “τριζουν δοντια” στην “νου -δου”.
Κοψτε τις εξυπνομαλακιες οι ηλικιωμενοι και πηγαινετε να παιξετε με κανενα εγγονι και αφηστε τα “χρηματοοικονομικα” γιατι τα επομενα χρονια θα δειτε ηλικιωμενους να πηδανε απο τα μπαλκονια και δεν θα φταιει ο “κατρουγκαλος” και η “βουλευτης επικρατειας” Αχτσιογλου.

"Το φυλάξαι τα αγαθά χαλεπώτερον εστί του κτήσασθαι" (Δημο-σθένης)
EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 3% 17 Μαϊ 2018 13:44 #6

  • mixalis (furbygr)
  • Το Άβαταρ του/της mixalis (furbygr)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Expert Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 103
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 24
  • Κάρμα: 5
Το να ρισκαρεις και 5.000 δεν ειναι και κανενα τρομερο ποσο.Και σου ρχεται τσαμπα το double play :laugh:
Τελευταία διόρθωση: 17 Μαϊ 2018 13:45 από mixalis (furbygr).
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
Συντονιστές: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.066 δευτερόλεπτα