Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ (ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ)

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ (ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ) 12 Σεπ 2010 01:55 #1

  • vivianne
  • Το Άβαταρ του/της vivianne
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Fresh Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Κάρμα: 0
Εδώ και περίπου δυο χρόνια παρακολουθώ την αγορά ακινήτων στα Β προάστια.
Το τελευταίο εξάμηνο πουλιούνται πολλές κατοικίες μια και υπάρχει οικονομική κρίση και αρκετές οικογένειες δεν μπορούν να συντηρήσουν τα σπιτια που έχουν αγοράσει σε αυτές τις περιοχές.
Προτιμούν να τα πουλήσουν για ένα χρηματικό ποσό και να βγάλουν κάποιο κέρδος μια και τα ακίνητα αυτά τα έχουν αγοράσει παλιότερα σε κάποια χαμηλότερη τιμή.
Ιδιαίτερη εντύπωση όμως μου έχει κάνει μια κατασκευαστική εταιρια με πάρα πολλές νέες μεζονέτες στον Άγιο Στέφανο, η οποία με αρχικές τιμές σε κατοικίες- μεζονέτες ύψους 400.000 ευρώ τον μήνα Ιούλιο έκανε έκπτωση (νέα μειωμένη τιμή) της τάξεως του 10% και η τιμή έπεφτε στα 390.600 ευρώ.
Πριν από λίγες μέρες και μετά από δυο μόλις μήνες η εταιρία αυτή ρίχνει ακόμα πιο χαμηλά τις τιμές της... κατα 40.000 ευρώ. Δηλαδή τον Σεπτέμβρη που διανύουμε μπορείς να αγοράσεις μεζονέτα με 350.600~~ την ίδια μεζονέτα που πριν δυο μήνες την πλήρωνες 40,000 παραπάνω.
Βέβαια κανείς μας δεν γνωρίζει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον και το πόσο αξιόπιστες είναι πλέον ακόμα και οι επώνυμες κατασκευαστικές εταιρίες.....
Απλά θέλα να μάθω έαν κάποιος άλλος έχει βρει διαφορές στις τιμές ακινήτων τους τελευταίους μήνες στην περιοχή Άγιος Στέφανος ή Άνοιξη με ζωντανά παραδείγματα. Επίσης έαν θεωρεί πως αξίζει να περιμένει κάποιος ακόμη ή εαν όντως έχουν φτάσει οι τιμές των ακινήτων στο limit down ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ (ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ) 12 Σεπ 2010 11:24 #2

Τα οικόπεδα επίσης είναι υπερτιμημένα. Εφόσον έχουν σταματήσει τα δάνεια ή τα δίνουν με δυσκολία η αγορά κατοικίας έχει πέσει σε τζίρο. Τώρα το θέμα πόσο θα πέσουν οι τιμές, εξαρτάται πόσο αντέχουν οι κατασκευαστές (που είναι και μικροί σε τζίρο) να παρέχουν σπίτια σε μικρότερο νούμερο και χαμηλότερες τιμές. Δηλαδή πολλοί θα κλείσουν. Επίσης στην αγορά ακίνητων είναι όπου τους πιάσεις και όπου σε πιάσουν. Οι τιμές αλλάζουν μέρα με τη μέρα.
Άρα κανείς δεν ξέρει. Αν βρεις ευκαιρία πάρτην. Μπορεί να πέσουν και άλλο αλλά μπορεί και να παγώσει η αγορά.
Εγώ θα περίμενα κανένα χρόνο ακόμα που σίγουρα θα πέσουν οι τιμές των οικοπέδων ή αξία τους σε αντιπαροχή
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
Συντονιστές: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.257 δευτερόλεπτα