Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τι θα φάμε σήμερα;

Πως να ξεχωρίσετε το πραγματικό μέλι 02 Ιαν 2022 20:43 #181

  • Καράντη Μαρία (cross)
  • Το Άβαταρ του/της Καράντη Μαρία (cross)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • "χωρίς εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν" Ιωάννην 15:5
  • Δημοσιεύσεις: 13066
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1246
  • Κάρμα: -29 (-1)
Οδηγίες εντοπισμού νοθευμένου μελιού:

Check the ingredients
As we mentioned before, honey is a one-ingredient product. If anything other than honey is mentioned on the back of the jar, chances are you have a fake bottle after all.

Check the price
If your bottle of honey is relatively cheap, that means you’re not buying natural honey fresh out of the hive. Real honey is slightly more expensive depending on which tree or plant it is sourced from.

Turn it upside down
One of the easiest ways to check the quality of honey is by turning the jar upside down. Fake honey will start to drip as soon it piles up to the bottom, whereas natural honey will continue flowing in a thin thread-like manner.

Drip test
The drip test requires you to submerge a utensil like a chopstick of the back of a spoon into the jar of honey and pull it out. If it drips again after a while, you don’t have natural honey. But, if it continues to flow even after a time, you can trust that bottle of honey.

Water test
You can pour a considerable amount of honey into a glass of water at a temperature of 70C. If the honey settles, it’s raw. Whereas if it dissolves, it’s fake.

Foam test
Another way to determine the quality of honey is by pouring water and shaking it vigorously. You have raw honey if the honey forms a thick foam at the surface with large air bubbles. If the foam goes away after a while, you will know that the honey you purchased isn’t raw enough.

Natural honey isn’t sticky. If it sticks to your fingertips, the reason behind it is because of the sweeteners added to it.

The taste of pure honey also vanishes moments after consumption, whereas fake honey remains longer due to sugar.


gulfnews.com/food/uae-are-you-sure-you-b...yrup-1.1640697742998
Σταυρός ο φύλαξ πάσης της Οικουμένης,
Σταυρός η ωραιότης της Εκκλησίας,
Σταυρός βασιλέων το κραταίωμα,
Σταυρός πιστών το στήριγμα,
Σταυρός Αγγέλων η δόξα και...
Τελευταία διόρθωση: 02 Ιαν 2022 20:52 από Καράντη Μαρία (cross).
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Τι θα φάμε σήμερα; 18 Ιαν 2022 22:27 #182

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
Εγω πάντως σήμερα καταβρόχθισα μακαρονάδα με τόνο και γραφω την συνταγή
1.Βράζουμε τα μακαρονια και επειτα τα στραγγίζουμε
2.Σε ενα τηγανι βαζουμε λίγο λάδι ,κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο + σκόρδο λιωμένο (εχω μικρό γουδοχέρι για τα Thai) ,μια ντομάτα φρέσκια την οποια εχουμε "περάσει" απο τον τρίφτη και ενα κομμάτι ξυλο κανέλας + μοσχοκάρυδο +αλάτι που δεν βαζω ποτέ και πιπέρι.
Τα αφηνουμε 5λεπτο να τσιγαριστούν και ρίχνω μεσα τον τόνο το διαλύομε με πηρούνι και κλεινοντας το μάτι της κουζίνας και ανακατευουμε μεχρι να "πιούν" τα υγρά.
Παιρνουμε ενα ¨πιατάκι" βαζουμε την μακαρονάδα και ρίχνουμε απο πάνω την σαλτσα τόνου και αμα εχουμε ψιλοκομμένο κολίανδρο η βασιλικό..

Παρασκευή πρωτα ο θεός θα κανω παλι μακαρονάδα με ψητα λαχανικά
1.Βράζουμε τα μακαρονια και επειτα τα στραγγίζουμε
2.......Πλένουμε με ξυδι τα καροτα και κολοκυθάκια και τα ψιλικόβουμε αλατοπιπερώνοντάς τα σε ενα ταψί προσθέτοντας λίγο λάδι + βαζουμε ενα κύβο knorr.
3.Ψηνουμε στους 200c για ενα 10λεπτο και τα βγάζουμε.
4.Σε ενα τηγάνι βαζω λιγο λάδι και σκόρδο ψιλοκομμένο η καβουρντισμένο και ριχνω τα μακαρόνια + τα ψητα λαχανικά για 1-2 λεπτά
5.Σερβίρουμε με παρμεζάνα και αμα εχουμε λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό.


Τι Θα Συμβεί Στο Σώμα Αν Τρώτε 1 Κουταλιά Σουσάμι Την Ημέρα

(πάνω απο τα Thai φαγητά τα "περνάω" πάντα μια κουταλιά σουσάμι)

EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Τελευταία διόρθωση: 18 Ιαν 2022 22:29 από PRS33 (PARIS33).
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Καράντη Μαρία (cross)

Τι θα φάμε σήμερα; 24 Ιαν 2022 23:22 #183

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
Νέα γαστρονομική τάση στην πανέμορφη Thailand οι κάτοικοι λόγω ακριβής τιμής του χοιρινού 105 Thaibaht €5.30 το κιλό προτιμούν να τρώνε κρέας κροκόδειλου στα 105Thaibaht με €2.80 το κιλό.

Πηγή:
New food trend? Thais love croc meat
www.bild.de/news/ausland/news-ausland/we...h-78907286.bild.html

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε όλο το Βασίλειο να περιτριγυρίζετε από θάλασσα και αυτοί να τρώνε γουρούνι και κροκόδειλους.
Σαν και εμάς τα ζωντόβολα δεν τρώμε κρέας αλόγου που τρώει βρώμη και πίνει μόνο καθαρό νερό και είναι το καθαρότερο ζώο στον πλανήτη και τρώμε γουρούνι κρέας που ο χοίρος είναι το πιο βρώμικο ζώο στον πλανήτη μέχρι πτώματα τρώει.
Τόσα χρόνια ποτέ δεν έχω φάει κρέας στην Thailand γιατί είναι ιεροσυλία να πας Thailand να παρατήσεις τόσα εξωτικά φρούτα και spicy salads και να τρως πτώματα κρεατικά μπαγιάτικα………..
Υποψιάζομαι τι θα έγινε με τον κοροϊδοιό αυξήθηκαν τα χρέη και το χρήμα στην κοινωνία και θα διέσπειραν καμμιά γουρουνόγριπη με 35c θερμοκρασία που έχει η Thailand προκειμένου να «μαζέψουν» την ρευστότητα.
Είναι κοροϊδία να αφήνεις γαριδοσαλατάρες και noodles θαλασσινών με βασιλικό και κόλιανδρο και λαϊμ πάμφθηνα και να τρως πτώματα μπαγιάτικα από ζώα.

Bangkok Central World Food Hall, the Thai Way!!

EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Καράντη Μαρία (cross)

Παγωτό από πραγματικό καρπούζι 03 Φεβ 2022 00:03 #184

  • Καράντη Μαρία (cross)
  • Το Άβαταρ του/της Καράντη Μαρία (cross)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • "χωρίς εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν" Ιωάννην 15:5
  • Δημοσιεύσεις: 13066
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1246
  • Κάρμα: -29 (-1)
Ετοιμασία παγωτού καρπούζι:
twitter.com/biltek_pluss/status/1487024570632704007
Σταυρός ο φύλαξ πάσης της Οικουμένης,
Σταυρός η ωραιότης της Εκκλησίας,
Σταυρός βασιλέων το κραταίωμα,
Σταυρός πιστών το στήριγμα,
Σταυρός Αγγέλων η δόξα και...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Τυροπιτάκια στην τοστιέρα 09 Φεβ 2022 14:22 #185

  • Καράντη Μαρία (cross)
  • Το Άβαταρ του/της Καράντη Μαρία (cross)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • "χωρίς εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν" Ιωάννην 15:5
  • Δημοσιεύσεις: 13066
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1246
  • Κάρμα: -29 (-1)
Υλικά

1 αυγό
4-5 κουτάλια σούπας νερό
60 γραμμάρια περίπου αλεύρι
φέτα όση θέλουμε, από 120 γραμμάρια και πάνω
μυρωδικά της αρεσκείας μας, όπως ρίγανη ή πάπρικα γλυκιά

Εκτέλεση

Χτυπάμε το αυγό σε ένα μπολ και προσθέτουμε το νερό και το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε τα μυρωδικά μας (προαιρετικά) και τη φέτα. Ανακατεύουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι μέχρι να έχουμε έναν πολύ πηχτό χυλό. Βάζουμε μια λαδόκολλα στην τοστιέρα και αδειάζουμε το μείγμα μας. Με ένα βρεγμένο κουτάλι το στρώνουμε λίγο και κλείνουμε την λαδόκολλα σαν φάκελο. Κλείνουμε την τοστιέρα και ΤΩΡΑ την ανάβουμε στην μεσαία θερμοκρασία. Όταν το μείγμα στερεοποιηθεί και αρχίσει να κάνει γραμμώσεις αφαιρούμε την λαδόκολλα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για λίγο ακόμη.

Καλή σας όρεξη.

ellinonmageiremata2.blogspot.com/2022/02/blog-post_7.html
Σταυρός ο φύλαξ πάσης της Οικουμένης,
Σταυρός η ωραιότης της Εκκλησίας,
Σταυρός βασιλέων το κραταίωμα,
Σταυρός πιστών το στήριγμα,
Σταυρός Αγγέλων η δόξα και...
Τελευταία διόρθωση: 09 Φεβ 2022 14:30 από Καράντη Μαρία (cross).
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Τι ΔΕΝ τρωμε........ 13 Φεβ 2022 22:52 #186

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
#08_In the original, the video got 5 604 230 views in 20 days!

EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Καράντη Μαρία (cross)

Πλέξη τσουρεκιού 16 Φεβ 2022 10:34 #187

  • Καράντη Μαρία (cross)
  • Το Άβαταρ του/της Καράντη Μαρία (cross)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • "χωρίς εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν" Ιωάννην 15:5
  • Δημοσιεύσεις: 13066
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1246
  • Κάρμα: -29 (-1)
Πως πλέκουμε 6πλό παραδοσιακό τσουρέκι:
www.brighteon.com/628757b1-6d0a-4a2b-bff6-e839beaf0f08
Σταυρός ο φύλαξ πάσης της Οικουμένης,
Σταυρός η ωραιότης της Εκκλησίας,
Σταυρός βασιλέων το κραταίωμα,
Σταυρός πιστών το στήριγμα,
Σταυρός Αγγέλων η δόξα και...
Τελευταία διόρθωση: 16 Φεβ 2022 10:35 από Καράντη Μαρία (cross).
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Ανάποδη μηλόπιτα χωρίς αυγά 16 Μαρ 2022 12:56 #188

  • Καράντη Μαρία (cross)
  • Το Άβαταρ του/της Καράντη Μαρία (cross)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • "χωρίς εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν" Ιωάννην 15:5
  • Δημοσιεύσεις: 13066
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1246
  • Κάρμα: -29 (-1)
Υλικά

100 γραμμάρια μαργαρίνη
100 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη
4 μήλα κομμένα σε φέτες
200 ml αραβοσιτέλαιο
300 γραμμάρια ζάχαρη
440 ml χυμό πορτοκάλι
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
2 βανίλιες
1 κουταλάκι γλυκού μαχλέπι
500 γραμμάρια φαρίνα

Εκτέλεση

Λιώνουμε τη μαργαρίνη με την μαύρη ζάχαρη και την απλώνουμε σε 30άρι ταψί, που του έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Βάζουμε τα κομμένα μήλα. Ανακατεύουμε το λάδι με την ζάχαρη και τον χυμό πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τη φαρίνα, το ξύσμα, τις βανίλιες και το μαχλέπι. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα μήλα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς C για 45 περίπου λεπτά. Ξεφορμάρουμε γυρνώντας το ανάποδα σε μια πιατέλα και βγάζουμε την λαδόκολλα από πάνω.
Είναι πολύ ζουμερό, σαν σιροπιαστό, δε μένει ψίχουλο.

jimdiasrecipes.blogspot.com/2022/02/blog-post.html

Σταυρός ο φύλαξ πάσης της Οικουμένης,
Σταυρός η ωραιότης της Εκκλησίας,
Σταυρός βασιλέων το κραταίωμα,
Σταυρός πιστών το στήριγμα,
Σταυρός Αγγέλων η δόξα και...
Τελευταία διόρθωση: 16 Μαρ 2022 13:01 από Καράντη Μαρία (cross).
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": γιώργης (yorgi)

Ψωμί με προζύμι 25 Απρ 2022 19:58 #189

  • Καράντη Μαρία (cross)
  • Το Άβαταρ του/της Καράντη Μαρία (cross)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • "χωρίς εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν" Ιωάννην 15:5
  • Δημοσιεύσεις: 13066
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1246
  • Κάρμα: -29 (-1)
Προζυμένια ψωμιά από ειδική σεφ:

Σταυρός ο φύλαξ πάσης της Οικουμένης,
Σταυρός η ωραιότης της Εκκλησίας,
Σταυρός βασιλέων το κραταίωμα,
Σταυρός πιστών το στήριγμα,
Σταυρός Αγγέλων η δόξα και...
Τελευταία διόρθωση: 25 Απρ 2022 20:07 από Καράντη Μαρία (cross).
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Συντονιστές: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα