Print

Carrefour - Μαρινόπουλος 42% + 5% επιστροφή

Για όλο τον Ιούνιο σε αγορές επιλεγμένων επώνυμων ειδών στα Carrefour - Μαρινόπουλος κερδίζουμε επιστροφή περίπου 42% με χρήση της κάρτας club (δίνεται δωρεάν). Αν χρησιμοποιούμε την πιστωτική Dynamic American Express® κερδίζουμε επιπλέον επιστροφή 5% (μέχρι τέλος Ιουλίου για όλα τα προϊόντα).

Αναλυτικά για κάθε 12 ευρώ επιλεγμένων προϊόντων που αγοράζουμε κερδίζουμε 5 ευρώ επιστροφή. Σε κάθε απόδειξη υπάρχει όριο 25 ευρώ (60 ευρώ αγορών) και για κάθε κάρτα club 100 ευρώ για όλη την διάρκεια.

Comments (5)
5 Monday, 25 June 2012 22:02
sxbruno

φίλοι γεια,

ακολούθησα της οδηγίες σας και όντως έτσι έγινε.

Σήμερα όμως ενώ έκανα ακριβώς το ίδιο δεν γινόταν.

Εξηγώ: αγόρασα σηματοδοτημένα προϊόντα  αξίας 24,5 ευρώ. 'Εδωσα  και το κουπόνι της φυλλάδας και μου έβγαλε επιταγή 5 και όχι 10 ευρώ.

Πήγα στον υπεύθυνο ο οποίος αφού έλεγξε τα προϊόντα και είδε ότι όλα ήταν μέσα στη προσφορά μου είπε ότι δεν βγήκε η επιταγή των 10 λόγω του ότι χρησιμοποίησα το κουπόνι.

Έπαναλαμβάνω οτι σήμερα μόνο έγινε αυτό ενω τις προηγούμενες βδομάδες γινόταν κανονικά.

Έτυχε και σε κανεναν απο σας κατι τετοιο?

 

Φίλοι, η Carrefour έχει ήδη φύγει, και τα αφήνει όλα στον "Μαρινόπουλο" για περίπου 200εκ όπως ακούστηκε, αν δεν κάνω λάθος.

 

Φαίνονται λίγα τα λεφτά... αλλά αν σκεφτεί κανείς τη ζημιά που είχαν πέρυσι...

 

Από την άλλη βγαίνει αυτό το μήνα με προσφορές σε "σκληρά" επώνυμα είδη  που σε συνδυασμό με όλα τα είδη έκπτωσης που προσφέρει (θα τα αριθμήσω σε επόμενο σχόλιο λόγω χώρου) ξεπερνούν -σε ακραίες περιπτώσεις- και το 60%!!! Άραγε η Carrefour θέλει να δείξει ότι υπάρχει μεγάλος τζίρος; (Εικονικός). (Και ο Μαρινόπουλος κορόιδο είναι;)

 

Σίγουρα έχει ζημία, αλλά αν ο σκοπός είναι να μεζευτούν πάση θυσία τα χρήματα για να εγκαταλείψει το πλοίο... Από την άλλη, ρίχνει τεράστια ποσά για ανακαίνιση π.χ. του Crf Αλίμου. Γιατί φεύγει στη μέση του πάρτυ δηλαδή; Μήπως ξέρει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε;(Διάλυση, διαρκής ύφεση, πτώχευση, πόλεμος, αποκλεισμός...)

 

Βέβαια και πριν από καιρό έλεγε πάλι ότι φεύγει, αλλά τότε άρχισε τις ανακαινίσεις. Το σίγουρο είναι ότι τυγχάνει μέγας κακοπληρωτής προς τους προμηθευτές της, από ό,τι λέει η αγορά...

 

Παρακαλώ αν μπορεί να με φωτίσει κάποιος.

 

 

Πρός το παρόν φίλοι μου του tsig...


εκμεταλευτείτε μέχρι 30/6/12 τις εκπτώσεις


στα μαγαζιά του αφεντικού που τρελάθηκε(;).


Η παροιμία λέει:


"Τι θα γίνει, μαζευτείτε τρελοί


να φάμε του γνωστικού το βιός;"


Δε γίνεται!

2 Monday, 11 June 2012 15:21
tsamp-ogias

 

ΠΕΡΙ ΤΟΥ "5 ευρώ δωροεπιτ... έως 30/6/12".

Καλοί μου φίλοι, πρώτα το έλεγξα, γιατί μού φαινόταν εξωπραγματικό,

&τώρα σας το παρουσιάζω.

Απλώς να πούμε τη μαθηματική αλήθεια ότι για την πρώτη χρήση του προγράμματος, στην πραγματικότητα πληρώνουμε 12 ευρώ

(ή: 12-0,05*12=12-0,60=11,40 με χρήση Dynamic) για συνολικές αγορές 12+5=17 ευρώ, αφού δεν κάνουμε ανακύκλωση δωροεπιταγής, άρα η έκπτωση με Dyn είναι το κλάσμα (5+0,60)/17

ή έκπτωση 32,94% το πολύ.

Στη 2η &τις επόμενες χρήσεις είναι 44,58% (το πολύ), όπως φαίνεται στο χθεσινό μου (10/6/12) σχόλιο, όμως:

Αγορά 20 ευρώ και άνω, δηλ. 12 ευρώ και άνω επιλεγμένων και τα υπόλοιπα αγορά άλλων προϊόντων (επιλ. ή μη), με τη χρήση ενός κουπονιού της γνωστής φυλλάδας και δωροεπ. 5 ευρώ. Πληρώνουμε 9 +2 το κουπόνι -0,45 επιστροφή... και παίρνουμε πίσω δωροεπ. 5 ευρώ... Βγαίνει

έκπτωση 47,25% -το πολύ-

Ένα τελευταίο παράδειγμα:

Για αγορές 24 ευρώ -και άνω- (επιλεγμένων προϊόντων) και χρήση 2 προηγούμενων δωροεπιταγών και ενός κουπονιού πληρώνουμε 24-10-6=8 ευρώ με επιστροφή από Dynamic 0,40 ευρώ συν 2 ε το κουπόνι ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΙΝΟΥΜΕ 9,60 ευρώ για αγορές 24 ευρώ (παίρνοντας ξανά δωροεπιταγή 2*5 = 10 ε)

ή έκπτωση 60% -το πολύ-. (!!!)

Βέβαια τα κουπόνια εξαφανίζονται πρωί πρωί...

Το αφεντικό τρελάθηκε ή μας κοροϊδεύει;

 

 

1 Sunday, 10 June 2012 14:34
tsamp-ogias

 

Απολύτως συμφωνώ και επαυξάνω... επιφυλάσσομαι αύριο (αφού διαπιστώσω ότι γίνεται) να σας προτείνω και κάτι ακόμα καλύτερο, με τα γνωστά κουπόνια.

Προς το παρόν ισχύει το ότι στη δεύτερη (και κάθε επόμενη) αγορά μας αξίας 12 ευρώ μπορούμε να εξαργυρώσουμε  τη ληφθείσα (κατά την πρώτη αγορά) δωροεπιταγή των 5 ευρώ. Επομένως αντί για 12 ευρώ πληρώνουμε 6,65 με την Dynamic μας (εδώ να μου επιτρέψετε λίγο νερό στο κρασί μας αφού τα 0,35 θα βρίσκονται στη δωροεπιταγή της κάρτας) ή, για τους παραδοσιακούς, 7 ευρώ σε μετρητά. Στην περίπτωση του παραδείγματός μας, μέσω της Dynamic η έκπτωση ανέρχεται σε 44,58%.