Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Μεταφορά μεγάλων καταθέσεων - έλεγχος εφορίας

Μεταφορά μεγάλων καταθέσεων - έλεγχος εφορίας 27 Apr 2012 23:52 #1

Γεια χαρά,

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Εδω και χρόνια στενός συγγενής μου έχει κεφάλαιο (συν συσσωρευμένους τόκους) 40,000 USD σε ελληνική τράπεζα με πολύ χαμηλό επιτόκιο.

Θέλει να τα μεταφέρει σε άλλη τράπεζα της Ελλάδας και να τα κλείσει με καλύτερο επιτόκιο.

Πώς να γίνει η μεταφορά? (τμηματικά καλύτερα?) Από όσο γνωρίζω οι τραπεζικές κινήσεις πέφτουν στην αντίληψη της εφορίας.

Θα ήθελα και τη γνώμη του τσιγγούνη. Θα ισχύουν τα ίδια αν τα μεταφέρει σε τράπεζα στην Κύπρο μέσω εμβάσματος?
The administrator has disabled public write access.

Απ: Μεταφορά μεγάλων καταθέσεων - έλεγχος εφορίας 28 Apr 2012 01:03 #2

Γεια χαρά φίλε Ανδρόνικε,

Παλαιότερα είχα ακούσει ότι οι τράπεζες ενημερώνουν την Τράπεζα της Ελλάδας για εμβάσματα άνω των 10.000 ή 15.000 ευρώ, όχι την εφορία.

Τώρα μιλάνε για επιπλέον έλεγχο στα εμβάσματα εξωτερικού άνω των 100.000 ευρώ και τελευταία λένε ότι η εφορία θα ανοίξει όλους τους καταθετικούς λογαριασμούς αναδρομικά από το 2010. Καθώς, όμως, ο όγκος των δεδομένων είναι πολύ μεγάλος και το διαθέσιμο προσωπικό μειωμένο, τίθεται το ερώτημα αν θα καταφέρουν να ελέγξουν με αυτόν τον τρόπο όλους τους πολίτες.
Γνῶθι σαὐτόν
The administrator has disabled public write access.

Απ: Μεταφορά μεγάλων καταθέσεων - έλεγχος εφορίας 28 Apr 2012 01:42 #3

  • makper
  • makper's Avatar
  • OFFLINE
  • Banned
  • Posts: 1747
  • Thank you received: 202
  • Karma: -8 (-195)
Αυτά που γράφουν οι φυλλάδες Λαμπράκη, Μπόμπολα και διάφορων άλλων παπαγάλων είναι στοχευμένη πλύση εγκεφάλου από τα επιτελεία των Πασόκων. Ενώ συντελείται η ληστεία του αιώνα, της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας των Ελληνων, ξεκινάνε το ένα κυνήγι μαγισσών μετά το άλλο. Πρώτα περιποιήθηκαν τους τεμπέληδες ΔΥ, μετά τους πανάκριβους ιδιωτικούς υπαλλήλους, μετά τους ομολογιούχους και τώρα ήρθε η σειρά των αποταμιευτών. Το κράτος γκάγκστερ είναι πιο επικίνδυνο από ποτέ, λίγο πριν ψοφήσει. Όλοι μαζί την 6η Μαΐου να το στείλουμε στα τσακίδια μια ώρα αρχύτερα.
Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, η σελίδα αυτή διαβάζει τα προσωπικά σας μυνήματα.
The administrator has disabled public write access.

Απ: Μεταφορά μεγάλων καταθέσεων - έλεγχος εφορίας 28 Apr 2012 02:22 #4

  • EPONYMOS ANONYMOS
  • EPONYMOS ANONYMOS's Avatar
Όλοι μαζί την 6η Μαΐου να το στείλουμε στα τσακίδια μια ώρα αρχύτερα. ..

OLOI ΜΑΖΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ....ΑΛΟΙΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ...
ΟΛΟΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ,ΤΣΙΠΡΑ ΤΩΡΑ,ΚΑΜΜΕΝΟ,ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ( ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ >3 %) ΑΛΛΟΩΣ ΠΑΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ...
ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...ΜΑΥΡΟ /...ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙΝ ΚΥΨΑΝΤΕΣ.."
The administrator has disabled public write access.

Απ: Μεταφορά μεγάλων καταθέσεων - έλεγχος εφορίας 30 Apr 2012 22:46 #5

  • a
  • a's Avatar
Είναι προφανές ότι το σύστημα έχει πανικοβληθεί. Παρατηρήστε τα πρωτοσέλιδα εργολάβων, τις ειδήσεις καθεστωτικών καναλιών που επιλεκτικά προωθούν μνημονιακούς, ακόμα και τους κατακτητές μας που λούφαξαν και δεν πολυμιλάνε σε σχέση με την αρχή της προεκλογικής περιόδου. Δεν θέλω να πιστεύω πως θα προσπαθήσουν να στήσουν προβοκάτσιες είτε αύριο στην πορεία της πρωτομαγιάς ή σε κάποια ανοιχτή συγκέντρωση, προκειμένου να φοβίσουν τον κόσμο. Βέβαια από Τετάρτη και μέχρι τις κάλπες οι εκβιασμοί θα πάνε σύννεφο. Με το τι άγρια διλήμματα έχουν να βομβαρδίσουν τους «αμαθείς» δε λέγεται. Σε αυτό συνηγορούν και οι ανεπίσημες πληροφορίες από μυστικές δημοσκοπήσεις (όποιος θέλει τις πιστεύει) όπου λέγεται ότι Τσίπρας - Καμμένος είμαι ψηλά σταθερά (ειδικά ο πρώτος ανεβαίνει συνεχώς και φλερτάρει με τη 2η θέση) και για πολλούς μία συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΩΝ είναι το αντιμνημονιακό αντίπαλον δέος σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Έχω μια ένσταση βέβαια προς τον EPONYMOS ANONYMOS: Το ΛΆΟΣ δεν θα το έλεγα και αντιμνημονιακό κόμμα. Κρίμα να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου ;)

Κατά τ' άλλα και βέβαια να δώσουμε 3% σε ακόμα περισσότερα αντιμνημονιακά κόμματα που θα πάρουν αρκετούς ψήφους και θα παλέψουν για την είσοδο στη Βουλή, που εκτός των παραπάνω είναι και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο Εκλογιακός συνδυασμός «ΟΧΙ» (ΕΠΑΜ - Δ. Καζάκης), αναλόγως βέβαια τα πιστεύω του καθενός για τη λύση και το δρόμο της επόμενης μέρας (€ / Δραχμή κλπ).

Καλή και υπεύθυνη ψήφο εύχομαι :)
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.052 seconds