Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Επιτόκιο προθεσμιακής κατάθεσης Τράπεζας Πελοποννήσου

Επιτόκιο προθεσμιακής κατάθεσης Τράπεζας Πελοποννήσου 11 Jul 2012 20:37 #1

  • rigas
  • rigas's Avatar
Μου λήγουν κάποια χρήματα από προθεσμιακή και στην αναζήτηση που έκανα είδα στην σελίδα της Τράπεζας Πελοποννήσου να έχει μια νέα προθεσμιακή κατάθεση 9 μήνες με bonus επιτοκίου.
Ξέρετε να μου πείτε, το επιτόκιο στην λήξη είναι 7%;
Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι εκεί που το αναλύει στο 2ο & 3ο τρίμηνο δεν λέει καθαρά επιτόκιο 7% και 8% αντίστοιχα αλλά 6%+1% και 6%+2%. Και επειδή δεν έχω δει το προϊόν στον πίνακα με τις προθεσμιακές για να σιγουρευτώ υποψιάζομαι μήπως είναι κάτι διαφορετικό.

Επίσης διαβάζοντας σε άλλο ποστ για την Τράπεζα Δωδεκανήσου ξέρει κανείς αν πρέπει να αγοραστεί μερίδα; (και στην περίπτωση προθεσμιακής στην Δωδεκανήσου αλλά και στην Πελοποννήσου).
επανέρχομαι στο θέμα το επιτόκιο είναι 6,3% καθαρό ενώ θα πρέπει να αγοράσεις μία μερίδα 147€ υποχρεωτικά την οποία πρέπει να την κρατήσεις για 3 έτη. Συνεπώς το επιτόκιο στο απλοικό παράδειγμα τωφν €10,000 = €10,000*6,3%=630 -127=€483, συνεπώς το επιτόκιο διαμορφώνεται στο 4,83%

Ευχαριστώ
The administrator has disabled public write access.

Απ: Επιτόκιο προθεσμιακής κατάθεσης Τράπεζας Πελοποννήσου 11 Jul 2012 21:18 #2

Σήμερα προστέθηκε στον συγκριτικό πίνακα των προθεσμιακών επιτοκίων και αυτό το προϊόν της Πελοποννήσου, ευχαριστώ για την επισήμανση. Αν και δεν αναγράφεται ξεκάθαρα το μεσοσταθμικό επιτόκιο, βγαίνει με απλές πράξεις.
Για την προθεσμιακή της Δωδεκανήσου δεν είναι υποχρεωτική η αγορά της μερίδας, απλά στο συμβουλεύουν.
Γνῶθι σαὐτόν
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: Καράντη Μαρία (cross)
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.057 seconds