Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Re: Απ: Re: ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Re: Απ: Re: ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 01 Apr 2012 09:16 #1

  • maimou
  • maimou's Avatar
Να αποφεύγει να χρειαστεί... Ρε φίλε μίλα ελληνικά δεν κατάλαβα τίποτα. Εγώ μίλησα γενικά έτσι. Τώρα φοιτητής διαιτητής δεν ξέρω.... και δεν ειρωνεύομαι, απλώς η ιδιότητα μας έφαγε και η δήθεν τελειότητα, την οποία δεν φτάνει ποτέ κανείς, αφού φυσικά την ψάχνει σε λάθος μεριά.
Και μην πει κανείς ότι η ψυχολογία των τραπεζών δεν είναι τέτοια διότι θα με βγάλετε και εκτός θέματος σε λίγο. Πολύ καλά ο φίλος Νικ ξεκίνησε το θέμα που είναι το βασικό τους πρόβλημα... κανένα ήθος και σεβασμός. Όσο για τις εξαιρέσεις ε καλά παντού υπάρχει ένας μύθος έτσι για το καλό του κόσμου τούτου. Όπως και εγώ έτσι και ο καθένας για να κάνει την ζωή του πιο εύκολη καμιά φορά και αναγκαστικά σε ότι χρειάζεται πρέπει να απευθυνθεί στα προνόμια που προσφέρουν οι τράπεζες. Εγώ ψηφίζω να κάνω την ζωή μου λίγο πιο δύσκολη από την δική σου και επέτρεψε μου βέβαια. :silly:
The administrator has disabled public write access.

Re: Απ: Re: ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 01 Apr 2012 09:30 #2

  • maimou
  • maimou's Avatar
Να σου πω, μήπως εδώ εννοείς ότι άμα δηλώσουμε φοιτητές μπορούμε χωρίς στοιχεία αφμίδια και τα κ.λπ. Δεν νομίζω... διότι 1 δικαολογιτικά?
2 ΑΦΜ βγάζουν ακι οι φοιτητές για τέτοιες δουλειές 3 Άμα είμαι 50 μπορώ να ντυθώ μαθήτρια φοιτήτρια ή ποιήτρια, και δεν ειρωνεύομαι απλώς τώρα που σπουδάζουν όλοι εκτός πόλης είναι μια πολύ βασική διευκόλυνση η ΤΡΑΠΕΖΑ( για κλοπές, ωράρια, ωάρια, και δεν ειρωνεύομαι απλώς...) Και τώρα με το e-banking και τα ψιλικατζίδικα delivery και το εμπόριο χονδρικής και... Εγώ από το δωμάτιο μου παιδιά να ξέρετε έχω καταντήσει σαν τον Όσσο τον διαλογιστή που λέει δεν με ενοχλεί η μοναξιά γιατί έχω τον κόσμο μέσα μου, δεν με ενοχλεί ο πολύς ο κόσμος γιατί κρύβω την ησυχία και την ηρεμία μέσα μου(ζω στον κόσμο μου κοινώς)-(εδώ ο κόσμος καίγεται κοινώς)-(πιο καλή η μοναξιά από σένα που δε φτάνω κοινώς)-(να μαι γω καλά και να έχω ηρεμία κοινώς και ας χτυπιούντε όλοι γύρω κοινώς).
Η νοοτροπία του εγώ έχω πάντα δίκιο και οι από πάνω πιο δίκιο γιατί έτσι τους συμφέρει να σκεφτόμαστε και να κινούμαστε.
Κύριως λόγος των προβλημάτων επικοινωνίας μεταξύ μας και δη τρομοκρατίας.
Τώρα οι ομοφυλόφιλοι απολαμβάνουν πολλά προνόμια και οι πουλημένοι βέβεαια, αλλά εσείς μην αισθάνεστε αδικημένοι, διότι δυστυχώς έχουν πουλήσει πρώτα το ήθος και τις αξίες τους δηλαδή των εαυτό τους.
Αν είχαν ποτέ αξίες διότι με τα σημερινά πρότυπα....
Για το PAYPAL δεν μπορώ να μιλήσω ακόμη.... όπως βλέπετε τα υπόλοιπα τραπεζικά θέματα είναι θιγμένα, μιας και σαν τα αναλύω παραπάνω.... :silly: :huh:
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.043 seconds