Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Τι θα φάμε σήμερα;

Τι θα φάμε σήμερα; 26 Jul 2015 16:24 #46

  • batista
  • batista's Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 7139
  • Thank you received: 2173
  • Karma: -23 (4)
Άστα αυτά τώρα τα ψόφια. Εσύ δεν είσαι αυτός στον οποίο τηλεφωνεί ο Γιάνης. Ιδού και το ... αποδεικτικό στοιχείο...(exhibit number 1)




Εσύ δεν είσαι αυτός, με τα μούσια (τι έγινε;; σου τέλειωσαν τα ξυραφάκια;;;; εεεε;;;; ) που κουβαλάει τα ψώνια της κυρίας. (exhibit number 2).




Μόλις τώρα συνέδεσα όλα τα ... στοιχεία του ... πάζλ.... :evil: :evil:

Και μου το ... παίζεις και ... μνημονιακός...Ου να μου χαθείς...
Μέτρον άριστον
Last Edit: 26 Jul 2015 16:25 by batista.
The administrator has disabled public write access.

Τι θα φάμε σήμερα; 27 Jul 2015 03:45 #47

Ρε batista..
Πας να με κάψεις;...

Έτσι κάνουν οι φίλοι;
Γιατί δείχνεις τις φωτό μου δημόσια;;;

Τι θες δηλαδή;
Καλοκαιριάτικα να κυκλοφορώ έτσι, για καμουφλάζ;


thumb_fplrg_5091_305x500_img.jpg



:lol:
Λεφτά, στην πραγματικότητα, εχει κάποιος όταν τα έχει όλα δίπλα του.Έξω απο τις τράπεζες.
The administrator has disabled public write access.

Τι θα φάμε σήμερα; 27 Jul 2015 11:58 #48

  • batista
  • batista's Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 7139
  • Thank you received: 2173
  • Karma: -23 (4)
Όχι ρε φίλε, ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Θα σκάσεις με τέτοια ζέστη, εκτός αν το ... μοναστήρι έχει καλό ... κλιματισμό.
Μέτρον άριστον
The administrator has disabled public write access.

Τι θα φάμε σήμερα; 04 Aug 2015 20:22 #49

  • TEV
  • TEV's Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 1401
  • Thank you received: 330
  • Karma: 41
"sotoχρονοost wrote:
TEV wrote:
Περιμένω τη συνταγή.
Αν σοβαρολογείς, και πράγματι σκοπεύεις να το φτιάξεις, να κάτσω να στη γράψω, αφού το υποσχέθηκα. Δεν την έχω κάπου γραμμένη.
Είναι ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ πάντως. Και το μαγείρεμα του ψαριού (εμπεριέχει καθάρισμα με το χέρι), και το γράψιμο της συνταγής.


Οποτε βρεις χρονο, θελω τη συνταγη.
Last Edit: 04 Aug 2015 20:23 by TEV.
The administrator has disabled public write access.

Τι θα φάμε σήμερα; 04 Sep 2015 02:17 #50

  • soto51
  • soto51's Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 7024
  • Thank you received: 2270
  • Karma: 200 (94)
tsig.gr/lang-el/forum/26-%CE%9B%CE%BF%CE...CE%BD?start=45#59162
soto51 wrote:
Πολύ ευχάριστη η παρέα σας, αλλά βγαίνω για φαϊ.

Γύρισα.
Είχα πάρει και τη μηχανή μαζί μου γιατί σκεφτόμουν αυτό το νημα.


IMG_6222.JPG


IMG_6224.JPG


IMG_6225.JPG


IMG_6226.JPG


IMG_6227.JPG


IMG_6228.JPG
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
The administrator has disabled public write access.

Τι θα φάμε σήμερα; 04 Sep 2015 02:49 #51

Απόδειξη δεν βλέπω..
Πόσο κόστισαν όλα αυτά..;

Με το μαλακό τα θαλασσινά...
Ανεβάζουν πολύ χοληστερόλη κ τριγλυκερίδια..

YΓ..
Εκτός αν πλήρωσες με τον γνωστό τρόπο..
Χωρίς ΦΠΑ...
Λεφτά, στην πραγματικότητα, εχει κάποιος όταν τα έχει όλα δίπλα του.Έξω απο τις τράπεζες.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: soto51

Τι θα φάμε σήμερα; 04 Sep 2015 02:52 #52

  • soto51
  • soto51's Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 7024
  • Thank you received: 2270
  • Karma: 200 (94)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos) wrote:
Απόδειξη δεν βλέπω
Δεν υπήρξε.
Από 73, 60.
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)

Τι θα φάμε σήμερα; 04 Sep 2015 03:02 #53

soto51 wrote:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos) wrote:
Απόδειξη δεν βλέπω
Δεν υπήρξε.
Από 73, 60.

Έεεεεεετσιιιιιιιι!!!!
Εύγε!!!

images_2015-09-03.jpg



.jpg
Λεφτά, στην πραγματικότητα, εχει κάποιος όταν τα έχει όλα δίπλα του.Έξω απο τις τράπεζες.
The administrator has disabled public write access.

Τι θα φάμε σήμερα; 04 Sep 2015 12:13 #54

Τώρα που είδα θαλασσινά θυμήθηκα οτι έχω καιρό να φάω καβούρι.
Η αγαπημένη μου συνταγή είναι καβούρι με μακαρόνια..
Τα υλικά μας είναι τα εξής:

3 μεγάλα καβούρια.
2 μεγάλες τομάτες
2 κ.σ τοματοπολτός
1 κόκκινη, γλυκιά πιπεριά
1 μικρό κολοκυθάκι
4-5 σκελίδες σκόρδο
1 σφηνάκι ούζο
Λάδι, αλατοπίπερο, λίγη καννέλα κ αν μας αρέσει, μια καυτερή πιπεριά.


Βαζουμε τα καβούρια σε βραστό νερό, εννοείται ζωντανά..
Τα αφήνουμε 2' κ μετά τα αποσύρουμε.
Δεν πετάμε το νερό, αλλα σε αυτό βράζουμε τα μακαρόνια.

Τα καβούρια τα ανοίγουμε στη μέση κ τα σωτάρουμε σε μεγάλο τηγάνι, ή σε wok(καλύτερο αυτό), με λάδι κ σκόρδο για λίγα λεπτά, μέχρι να ροδίσουν..
Προσέχουμε μην μας καεί το σκόρδο.

Κατόπιν, ρίχνουμε στο wok τις τομάτες ψιλοκομμένες, τον τοματοπολτό, τις πιπεριές κ το ψιλοκομμένο κολοκυθάκι..
Ανακατεύουμε κ προσθέτουμε το ούζο κ τα μπαχαρικά..

Περιμένουμε άλλα 10' μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Εν τω μεταξύ, έχουμε βράσει τα μακαρόνια κ τα έχουμε σουρώσει.
Τα ρίχνουμε στο wok κ ανακατεύουμε...
Λεφτά, στην πραγματικότητα, εχει κάποιος όταν τα έχει όλα δίπλα του.Έξω απο τις τράπεζες.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.064 seconds