Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Έκδοση πιστωτικής μέσω εταιρειών με σκοπό την μεταφορά υπολοίπου με προνομιακό επιτόκιο

Έκδοση πιστωτικής μέσω εταιρειών με σκοπό την μεταφορά υπολοίπου με προνομιακό επιτόκιο 01 Jun 2011 21:00 #1

  • Μεταφορές υπολοίπου
  • Μεταφορές υπολοίπου's Avatar
Αγαπητέ tsig, ποιά η γνώμη σου για τις εταιρείες που μας παίρνουν τηλέφωνο για να εκδώσουμε πιστωτική κάρτα από οποιαδήποτε τράπεζα θέλουμε με επιτόκια της τάξεως του 5,9% (αρκετά προνομιακά σε σύγκριση με το τί επίσημα κυκλοφορούν οι τράπεζες) και ύψος πίστωσης μέχρι 12.000 ευρώ, με σκοπό την μεταφορά υπολοίπου μέχρις εξοφλήσεως του ποσού; Κρύβεται τίποτα πίσω απο αυτό; Γιατί οι τράπεζες διαλέγουν να μεσολαβήσουν αυτές οι εταιρείες; Είναι αξιόπιστη μια συναλλαγή μαζί τους γιατί σκεφτόμουν να προβώ στην έκδοση μιας τέτοιας κάρτας, αρκεί να μην βγω μετά χρεωμένος με έξοδα για αγορές που δεν έχω συμφωνήσει, όπως είχε ακουστεί παλαιότερα..?
Ευχαριστώ
The administrator has disabled public write access.

Απ: Έκδοση πιστωτικής μέσω εταιρειών με σκοπό την μεταφορά υπολοίπου με προνομιακό επιτόκιο 01 Jun 2011 22:35 #2

Αγαπητέ φίλε/η, καθώς οι οφειλές σε πιστωτικές έχουν το μεγαλύτερο δανειακό επιτόκιο, μια κίνηση μεταφοράς υπολοίπου συνήθως είναι συμφέρουσα.

Προσωπικά έχω βγάλει πιστωτική κάρτα μετά από τηλεφωνική προσφορά. Δεν προέκυψε πρόβλημα, αλλά δεν αισθάνθηκα καλά να δίνω φωτοτυπία ταυτότητας και εκκαθαριστικού στον άγνωστο που ήρθε στο σπίτι μετά από τηλεφωνική προσφορά, πάλι αγνώστου...
Σε μια ενδεχόμενη συνεργασία με τέτοιες εταιρίες, ίσως να επιμέναμε τα χαρτιά να τα δώσουμε οι ίδιοι στην συνεργαζόμενη τράπεζα.

Υπάρχουν πάντως και τράπεζες που προσφέρουν επιτόκια μεταφοράς της τάξης του 6%.
Γενικά πάντως ρωτάμε ποιά είναι τα έξοδα, ποιό είναι το επιτόκιο, αν είναι σταθερό ή κυμαινόμενο (και με ποια κριτήρια κυμαίνεται) και φυσικά την διάρκεια αποπληρωμής.
Γνῶθι σαὐτόν
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.045 seconds