Εκτύπωση

Σύγκριση τιμών Διαγνωστικών κέντρων και Ιδιωτικών Κλινικών

medical-shopnsaveΤο www.shopnsave.gr είναι ανεξάρτητος Ιδιωτικός Οργανισμός, για την καταπολέμηση της ακρίβειας. Ξεκίνησε στις 20 Οκτωβρίου 2010. Σε πρώτο στάδιο, κάνει σύγκριση τιμών από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερμαρκετ στη χώρα. Αυτή η υπηρεσία, δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να βρίσκουν εύκολα, τις χαμηλότερες τιμές και προσφορές στην αγορά. Επιπλέον, ενισχύει την ανταγωνιστικότητα μεταξύ των σούπερμαρκετ με αποτέλεσμα την μείωση των τιμών.
Σήμερα, σε δεύτερο στάδιο και με το ίδιο σκεπτικό, ξεκινάει το shopnsave-Medical. Είναι μία νέα υπηρεσία η οποία, για πρώτη φορά στην χώρα μας, βοηθά τους καταναλωτές, να επιλέγουν το Διαγνωστικό κέντρο ή την Ιδιωτική κλινική, με τις πιο χαμηλές τιμές. Συγχρόνως, δημιουργείται Ανταγωνισμός και πτώση των τιμών, σε ένα χώρο όπου οι τιμές διαφέρουν σημαντικά, για τις ίδιες υπηρεσίες.

Σχόλια (1)
1 Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 00:16
Καράντη Μαρία
Οι ιδιώτες Ιατροί που είναι συμβεβλημένοι με το ΙΚΑ, τα ονόματα των οποίων είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα http://www.ika.gr/ , δέχονται ασφαλισμένους χωρίς καμία αμοιβή και χωρίς αναμονές!
Δεν πληρώνουμε ούτε το εξέταστρο των 5 ευρώ που ζητούν στα Δημόσια Νοσοκομεία!
Σας το γράφω γιατί οι ίδιοι οι Ιατροί απαγορεύεται να κάνουν διαφήμιση...