Εκτύπωση

Επιστροφή 6% με χρήση πιστωτικής κάρτας της Πανελλήνιας Τράπεζας

Η προσφορά σταμάτησε να προσφέρεται από 1/12/2008.

Μοναδική προσφορά από την Πανελλήνια Τράπεζα χωρίς ελάχιστο όριο αγορών και με πολύ μεγάλο ποσοστό επιστροφής σε χρήματα. 

Οι πιστωτικές κάρτες της Πανελλήνιας Τράπεζας δίνουν πλέον μεγαλύτερη αξία στα χρήματα σας, επιστρέφοντας σας κάθε μήνα το 6% των αγορών σας!

Πραγματοποιώντας λοιπόν τις αγορές σας σε όλα τα εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις ή μέσω Internet χωρίς εξαιρέσεις, για κάθε σας αγορά με τις κάρτες Visa Classic και Mastercard αυτόματα συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιστροφής 6%

Οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα επιστροφής 6% είναι οι ακόλουθες:
- Να έχουν γίνει αγορές με την κάρτα σας στο διάστημα ενός μηνός οποιουδήποτε χρηματικού ποσού με χρέωση ολόκληρου του ποσού της αγοράς και όχι σε άτοκες δόσεις, οι οποίες εξαιρούνται της προσφοράς. Εξαιρούνται επίσης οι συναλλαγές ανάληψης μετρητών και μεταφοράς υπολοίπου.
- Η πίστωση του 6% γίνεται αυτόματα στην κάρτα σας τον επόμενο μήνα χωρίς κάποιο ανώτατο ποσόν επιστροφής.
- Η κάρτα σας είναι απαραίτητο να είναι ενήμερη στις πληρωμές της χωρίς καθυστερήσεις.
- Η επιστροφή στην κάρτα σας πραγματοποιείται για οποιοδήποτε ποσόν αγοράς χωρίς κάποιο όριο.

Παράδειγμα προγράμματος:
Αν π.χ. στο χρονικό διάστημα από 1/9 – 28-9 πραγματοποιηθεί μία συναλλαγή στην κάρτα σας ποσού 1.000€, η οποία θα εκκαθαριστεί και χρεωθεί εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος, στον επόμενο λογαριασμό με ημερομηνία εκδόσεως 28/10 θα υπάρχει πίστωση ποσού 1.000€ Χ 6% = 60€ που αντιστοιχεί στις συναλλαγές του προηγούμενου λογαριασμού.