Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

Κανόνες

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στις δημόσιες συζητήσεις με σκοπό την ενημέρωση, την επίλυση αποριών και την εμβάθυνση στα θέματα που μας απασχολούν.

  1. Προϋπόθεση είναι ο σεβασμός του συνομιλητή.
  2. Δεν γίνονται δεκτά υβριστικά, επιθετικά, ειρωνικά κείμενα και όποια επιχειρούν να μειώσουν τον συνομιλητή.
  3. Απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις άσεμνων/προκλητικών/γυμνών φωτογραφιών ή φωτογραφίων γεννητικών οργάνων (ανθρώπων ή ζώων).
  4. Απαγορεύεται η δημοσίευση υλικού απειλητικού, ρατσιστικού ή προσβλητικού για κοινωνικές ομάδες, μειονότητες, εθνότητες και θρησκείες.
  5. Απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις για σπασμένα προγράμματα, προσωπικά δεδομένα συνανθρώπων μας και οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια.
  6. Η επανάληψη της ίδιας άποψης στη ίδια ή σε διαφορετική ενότητα δεν είναι θεμιτή.
  7. Είναι προσδοκώμενο οι απόψεις να είναι εντός του θέματος της συζήτησης και να προάγουν την εξέλιξη της.
  8. Ο χώρος των συζητήσεων δεν είναι χώρος διαφήμισης
  9. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Τυχόν αντιρρήσεις σε επεμβάσεις των Συντονιστών του Forum θα πρέπει να υποβάλλονται με Προσωπικό Μήνυμα στον Συντονιστή και όχι δημόσια.

Στο βαθμό που ένα κείμενο παραβιάζει τους παραπάνω όρους δύναται να διαγράφεται μερικώς ή εξολοκλήρου.

Στο βαθμό που ένα μέλος δεν σέβεται τον χώρο των συζητήσεων θα αποκλείεται προσωρινά ή δια παντός από τις συζητήσεις.

Επιπλέον:

  1. Αποφεύγουμε τα greeklish. Έτσι το κείμενό μας διαβάζεται πιο εύκολα και συμβάλλουμε στην διατήρηση της ελληνικής γλώσσας.
  2. Όταν γράφουμε με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζουμε και το κείμενο γίνεται δυσανάγνωστο. Παρομοίως καλό είναι να μην μεγαλώνουμε το μέγεθος της γραμματοσειράς του μηνύματός μας. Χρησιμοποιώντας μεγάλο μέγεθος γραμματοσειράς, το κείμενο δεν αποκτάει μεγαλύτερη βαρύτητα κι ούτε είναι καλαίσθητο.
  3. Αν δημοσιεύουμε στις συζητήσεις το email μας, είναι πιθανό να γεμίσουμε με ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Αν επιθυμούμε να λάβουμε προσωπικά μηνύματα υπάρχει αυτή η δυνατότητα όταν κάνουμε εγγραφή στην ιστοσελίδα σαν μέλη, χωρίς να γίνεται παγκοσμίως γνωστό το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.

Μπορούμε να ανεβάζουμε αρχεία και εικόνες με όριο τα 500ΚΒ. Αν θέλουμε να ανεβάσουμε μεγαλύτερα αρχεία, μπορούμε να τα ανεβάσουμε στο  https://postimg.org και κάνουμε επικόλληση τον σύνδεσμο που μας βγάζει.

 

Η εγγραφή και η συμμετοχή στο tsig.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων. Μη αποδοχή των κανόνων ή της κρίσης της διαχείρισης, ή η απαξιωτική αναφορά προς την σελίδα ή την διαχείριση της, οδηγεί στον αποκλεισμό του μέλους από το tsig.gr. Τα μηνύματα του forum αποτελούν μεν πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα, της οποίας όμως τη δημοσιευμένη υπόσταση παραχωρεί στο tsig.gr και δεν μπορεί να πάρει πίσω.

Διαβάστε περισσότερα...
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.035 δευτερόλεπτα