Χρήσιμα νέα

Εκτύπωση

Πληρωμή εφορίας σε δόσεις και με επιστροφές

Τελευταία Ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 12:54 Συντάχθηκε απο τον/την Ο Τσιγκούνης Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012 10:44

Αρκετές τράπεζες προσφέρουν την δυνατότητα πληρωμής των οφειλών στο δημόσιο σε άτοκες δόσεις και με επιστροφή ποσών μέσω πιστωτικών καρτών:

Η Alpha Bank προσφέρει 9 άτοκες δόσεις και 0,5% επιστροφή μέσω της Dynamic ή 9 άτοκες δόσεις μέσω Diners.

H Πειραιώς προσφέρει έως και 12 άτοκες δόσεις.

H Eurobank προσφέρει έως και 9 άτοκες δόσεις.

H Εθνική προσφέρει 9 άτοκες δόσεις.

 

Εκτύπωση

Κυκεώνας προσφορών

Τελευταία Ενημέρωση: Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 17:33 Συντάχθηκε απο τον/την Ο Τσιγκούνης Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 09:34

Οι καθημερινές προσφορές συμπληρώνουν φέτος τα 2 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και φαίνεται να αυξάνονται οι καταναλωτές που συμμετέχουν στο κυνήγι αυτών των προσφορών.

Χωρίς αμφιβολία μπορούμε να βρούμε χρήσιμα προϊόντα και κυρίως υπηρεσίες σε πολύ καλές τιμές, όπως:

   

Εκτύπωση

Μυστικά επιτόκια τραπεζών

Τελευταία Ενημέρωση: Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010 00:10 Συντάχθηκε απο τον/την Ο Τσιγκούνης Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 18:27

Συχνά βλέπουμε τράπεζες να μην δημοσιοποιούν τα επιτόκιά τους. Συνήθως ο λόγος είναι γιατί δεν έχουν ανταγωνιστικά επιτόκια. Μερικές φορές, όμως, οι τράπεζες έχουν καλά επιτόκια που τα δίνουν μέσω τηλεφώνου ή, ακόμα χειρότερα, μόνο αν περάσει κάποιος μια βόλτα από το κατάστημα. Ειδικά αν έχει μια επιταγή στο χέρι.

Για τα επιτόκια αυτά υπάρχει κενό ενημέρωσης, καθώς είναι δύσκολο να εντοπιστούν, πόσο μάλλον να μπουν σε συγκριτικό πίνακα και να ενημερώνονται καθημερινά.

Για τον σκοπό αυτό δημιουργείται νέος συγκριτικός πίνακας προθεσμιακών καταθέσεων, με τα ανεπίσημα και ανταγωνιστικά επιτόκια των τραπεζών.

Περισσότερα...

   

Σελίδα 1 από 2

<< Αρχή < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>