Εκτύπωση

παρακαταθηκών

Ξέρεις πόσες φορές κατά τη διάρκεια δεκαετιών επικοινώνησα με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης για διάφορες συναλλαγές; Δεν υπάρχει εξυπηρέτηση κι αν καταφέρεις να επικοινωνήσεις τελικά σου φέρονται είτε σαν σκουπίδι είτε σαν να σου κάνουν χάρη που σου δίνουν αυτό το καλό επιτόκιο. Και πάντα με ρωτούσαν στο τηλέφωνο: "Ποια είστε εσείς; Τι είστεεε;"

Κυριαρχεί το χαρτοβασίλειο όπως σε Δημόσιο Ταμείο π.χ. ΙΚΑ κι όλη την ώρα πρέπει να ρωτάς εάν σίγουρα έχει διεκπεραιωθεί η υπόθεσή σου ή εκκρεμεί. Ενώ τηλεφωνικά σου ζητούν τα γνωστά δικαιολογητικά: ταυτότητα, πρόσφατο εκκαθαριστικό και συμπλήρωση αίτησης. Μετά από λίγο, μπορείς να προκύψει και φωτοτοτυπία του ΙΚΑ ή βεβαιώσεις ή δεν ξέρω τι άλλο.

Η κατάθεση τραπεζικής επιταγής (γιατί δεν θα κουβαλάς τα λεφτά στην τσέπη σου) ισχύει (προσμετράται) 3 ημέρες μετά, ενώ στον ιδιωτικό τομέα, 1 ημέρα μετά.

Ένα άλλο αρνητικό είναι ότι απεργεί αφού είναι δημόσιο και επειδή το δημόσιο βρίσκεται στα όρια χρεωκοπίας, καταλαβαίνεις, ο νοών νοείτο.

Πάντως,κατ' εξαίρεση, πρέπει να τονίσω ότι στις Χορηγήσεις (δάνεια) του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στη Θεσσαλονίκη, τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά!

Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "παρακαταθηκων"
Σχόλια (1)
1 Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010 18:00
kodys

 

φιλε ευχαριστω πολυ που απαντησες καταρχην.

αντιλαμβανομαι τι λες,και  περα απο το θεμα χρεοκωπια λογω δημοσιου που υπαρχει ενα ενδεχομενο τα υπολοιπα δεν τα ξερω αλλα τα υποψιαζομαι οτι ετσι θα ναι.

εκτος λοιπον απο το θεμα χρεοκωπιας που ειναι ενα προβλημα σοβαρο η δικη μου περιπτωση ειναι μονο για να κλεισω ενα ποσο με το επιτοκιο που ελεγα παραπανω και τιποτα αλλο.δεν θα εχω συνναλαγες αλλες δηλ.μονο για το καλο επιτοκιο που δινει το κανω δηλ.δεν νομιζω να με ταλαιπωρησουν στο τηλ μου ειπαν ταυτοτητα και εκκαθαριστικο και τελος.επεμενα για χασιμο χρονου με τα διαδικαστικα επειδη δεν μου περισσευει χρονος και μου ειπαν οτι ειναι απλη διαδικασια και γρηγορη για αυτο που θελω.

λες να μπλεξω να μην το προχωρησω?ειναι δελεαρ το επιτοκιο.4,80 ειναι απο τα καλυτερα για προθεσμιακη ανα μηνα κιολας.

ευχαριστω για τις συμβουλες.