Εκτύπωση

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ (1)!

Αγαπητέ Don καλό θα ήταν αν δεν γνωρίζουμε κάτι πλήρως, να μην εκφέρουμε δημόσια την άποψη μας, διότι παραπληροφορούμε τους υπόλοιπους αναγνώστες του μηνύματός μας. Καταρχάς, θεωρώ τον τίτλο του μηνύματός σου "μουφα" απαράδεκτο, ειδικά όταν τα όσα αναφέρεις δεν έχουν καμία απολύτως βάση. Και για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, αυτό που ισχύει πραγματικά στην περίπτωση του λογαριασμού μισθοδοσίας της Marfin είναι το εξής: Η Τράπεζα, σε όσους ανοίξουν τον λογαριασμό Marfin Public έως 30/11/2011 και μεταφέρουν την μισθοδοσία τους (Δημόσιοι Υπάλληλοι) ή την σύνταξή τους, τότε από το 1ο Ευρώ και μέχρι το ποσό των 50.000€ (Ανοιχτά χρήματα και όχι σε προθεσμία) θα έχουν προνομιακό επιτόκιο 5%, ενώ για το υπόλοιπο ποσό πάνω από τις 50.000€ θα ισχύει το επιτόκιο της Ε.Κ.Τ (Σήμερα 1,25%).
Αυτό είναι ένα σχόλιο για το άρθρο "5% για τα πρώτα € 50.000 μισθοδοσίας"
Σχόλια (1)
1 Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011 11:40
Don!
pros nemesis

Μαλλον δεν καταλαβες καλα επειδη απο προσωπικη εμπειρια σε αλλη τραπεζα το επιτοκιο ισχυει απο την ωρα που πεφτει η 1η μισθοδοσια.
Ο χαρακτηρισμος εχει να κανει με το κινητρο μουφα για μενα οτι ισχυει για 50.000 Ε & μετα το χρονικο διαστημα πεφτει στα 5.000.
Κ λεω τκμηριωμενα γιατι εμενα ο πρωτος μισθος οπως και τω περισσοτερων επεσε στους 3 μηνες οποτε μιλαμε για 30 εως 45 μερες το κερδος του 5% για 50.000 Βεβαια αν καποιος ενδιαφερετε για αυτο το ποσο ελευθερο για μετα απο 3 μηνες δεν χανει τιποτα αλλα εγω προσωπικα δεν θα εμπαινα σε αυτη τη διαδικασια.
Επιπλεον εσυ μας λες οτι ισχυει απο την ημερα ανοιγματος ενω αυτος που πηρε τηλ στην Τραπεζα μας λεει απο την 1η μισθοδοσια
Καπιος κανει λαθος το ποιος δεν γνωριζω.