Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΟΡΑ

ΣΥΝΟΡΑ 02 Νοε 2016 19:25 #1

  • Margarita
  • Το Άβαταρ του/της Margarita
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Senior Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 72
  • Κάρμα: -6
ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, (ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΑΝΔΟΡΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ) ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΔΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ
ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΑΝ ΖΟΥΝ ΓΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

ΣΥΝΟΡΑ 02 Νοε 2016 23:59 #2

  • PRS33 (PARIS33)
  • Το Άβαταρ του/της PRS33 (PARIS33)
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Platinum Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 4891
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2044
  • Κάρμα: -9
Μαργαρίτα η "φυσιογνωμία" στο site έχεις γίνει με "αυτές" τις "κακές" ερωτήσεις που υποβάλλεις. :)

Για να θες να μείνεις σε Γαλλόφωνα μέρη πάει να πει ότι είτε σου αρέσουν οι Γάλλοι είτε έχεις γεννηθεί Γαλλία είτε ένας εκ των δύο γονέων είναι Γάλλος υπήκοος.
Να προτείνω κάτι που το είδα άλλωστε? :huh:

Γιατί δεν πας να ζήσεις Ρουμανία που υπάρχουν είτε Γαλλόφωνα χωριά με αυτόχθονες Γάλλους που έφυγαν από Γαλλία λόγω άγριας φορολογίας είτε Γερμανικά-Αυστριακα΄και Σκανδιναβικά Χωριά?
Πολύ φθηνότερα και έχει πάρα πολύ Αστυνομία η Ρουμανία .....συν είναι η 52η Αμερικάνικη Πολιτεία μαζί με την Βουλγαρία και την Τσεχία -Ουγγαρία να έπονται.

Για σκέψου το καλύτερα και δεν έχουν λαθρομετανάστες Μουσουλμάνους όπως στην Sofia που πήγα και δεν είδα ΚΑΝΕΝΑ.

Επί τη ευκαιρία (μου το είπαν στην παραλία προχθές που έκανα μπάνιο) ισχύει ότι οι ρυθμοί ανάπτυξης για την Βουλγαρία αναμένονται η τρέχουν με 46%?
Ρωτάω δεν ξέρω γιατί και να ίσχυε σιγά μην το ανακοινώνανε και δεν μου κάνει εκπληξη γιατί και η Jumbo το εργοστάσιο το είδα είναι κοντά στο αεροδρόμιο της Sofias.

Μην την αφήνεις πάντως την Ρουμανία γιατί στο "τσάκ" ήμουν αν αγοράσω σπίτι στο Βουκουρέστι (για εκμετάλλευση) διότι έχουν πάει πολυεθνικοί όμιλοι και ανακαινίζουν πάρα πολλές πολυκατοικίες (και κτίζουν).
Ένας μάλιστα Όμιλος που δουλεύει και ένα "πρόσωπο" που τυχαία γνωρίστηκα έχουν αναλάβει 50 πολυκατοικίες με 90 διαμερίσματα εκάστη και έχουμε το ίδιο θρήσκευμα με τους Ρουμάνους -Βούλγαρους Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Βελιγράδι και Ουκρανία στο Κίεβο που έχει ανάπτυξη .....αλλά σαν άνθρωποι δεν μπορώ να πω καλά λόγια.......όπως και τους "μαλά" αλλά και τις "μαλά" τους/τις Ρωσίδες/Ρώσους δεν μπορώ να πω καλά λόγια.

Βλαχαντερά βλέπουμε στην Ελλάδα .....μην "σας κάτσει" να μιλήσετε με Μοσχοβίτισσα και Μοσχοβίτη ....πολύ "υφάκι"......τι Brooklyn και κουραφέξαλα (δεν μπορώ να τα ακούω αυτές τις "μαλά" οι μεγαλύτεροι ρατσιστές από τους Αμερικάνους δεν υπάρχουν.......φίλη μου καθηγήτρια πάνω απ 15 χρόνια Αμερική και άλλοι φίλοι μου που διδάσκουν σε Πανεπιστήμια με Έδρα ......τους καταλαβαίνουν καθημερινά στις συναλλαγές ότι δεν είναι Αμερικάνοι και "μαζεύονται" οι Αμερικάνοι…..αλλά είναι αντι -ρατσιστές…….στο dollar!
Φυσικά τα ίδια και με τους Πακιστανούς τα βλαχαντερά που βλέπουμε εδώ Ελλάδα τα ίδια είμαι αρνητικός γιατί έβγαινα στην Malaysia Kula Lumpur με Πακιστανό από το Islamabad καμία σχέση με αυτά τα σούργελα στην Ελλάδα.

Μην παρεξηγηθώ για ρατσισμό (στα παλιά μου τα παπούτσια) αλλά και στην αγαπημένη μου πανέμορφη Thailand που κάθε χρόνο πάω καμία σχέση οι Bangkokians (πρωτεύουσα) με την επαρχία.
Οι επαρχιώτες θα "τους κόψετε" από τις "μαλά" που κάνουν στον δρόμο και το ντύσιμο.......εμφάνιση εμφανές «tatto -smartphones» να περπατάνε και να πέφτουν επάνω σας κλπ "τα γνωστά".......όχι γιατί οι original Bangkokians δεν έχουν smartphones αλλά σε παρέα ΠΟΤΕ δεν κρατάνε στα χέρια smartphones και δεν έχουν εμφανές Tatto το "χαρακτηριστικό" του σύγχρονου "μαλά" καλοντυμένοι και θρήσκοι.(θέλει ζόρι να σας προσεγγίσουν ενώ όπως έχω ξαναγράψει "πέφτει γράψιμο").

Πολύ υφάκι και "γράψιμο" σαν τους Γερμανούς από το Berlin.......έχετε μιλήσει με Βερολινέζο και να σας πει είμαι Γερμανός?
Where are you from?
I am from Berlin ..... «περαστικά» σου φίλε/φίλη ενώ ο "πάγος" και μεταξύ τους υπάρχει σε χαιρετισμούς "Well come North or East-West" ......ενώ όλα "τα φράγκα" στην Γερμανία τα έχει η Νότιος Γερμανία......δεν τα έχει ο Βορράς.

Κλείνοντας είμαι θετικός για Βουλγαρία όπως ξανάγραψα για αγορά ακινήτου στην Sofia -Monastir Linadski αλλά και για Bucharest…..αλλά την τρέχουσα περίοδο είμαι οπαδός του «μένουμε Asia for ever» …..όταν γίνετε μάχη……δεν βγαίνουμε από το όρυγμα που είμαστε στο «πεδίο βολής» να μας θερίσουν όπως έχουμε πάντα χαράξει χάρτη με «δρόμο υποχώρησης» μην κάτσει στραβή.

:) :) :)

EINSTEIN : Aν κάποιος σου προτείνει κάτι τσάμπα ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Να θυμάσαι όταν σου τάζουν «ελευθερία» σημαίνει ότι την εχεις ηδη χάσει!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
Συντονιστές: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (kampos)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.061 δευτερόλεπτα